Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan megy szét egy házaspár 1-2 éves gyerek mellett? Mik a buktatók?
A tágabb környezetemben 6 (!) ilyen pár van. Férj-feleség, évekig boldogság, mindenki tisztességes (mindig megtudom ha megcsalás van, mert én vagyok a lelki szemetesládája mindenkinek ebben a témában, de egyikük sem csinált semmit). Sajnos a szétválás körülményeibe már nem avatnak be. El se tudom képzelni mi történt. Voltak akik terhesség közben mentek szét, voltak akik gyorsan összeházasodtak, majd a gyerek születése után 4 hónappal már másik nővel láttam a férfit, vele is élt együtt! Másoknál 2 éves volt a kicsi. Okokat nem tudok, azt mondják így alakult, elmentek egymás mellett.
Nekünk most jön a baba és nem szeretnék ezekbe a hibákba esni. A szexmentesség nekem férfiként nem téma, úgy tudom az esetek többségében ebből van a gond. A feleségem mondta, hogy a terhesség alatt 9 hónapig biztos nem lesz semmi, meg utána még 3-4 hónap. Azt mondta nem zavarja ha maszturbálok más nők képeire ebben az esetben.
Ezzel szerintem ezt a szex dolgot kipipáltuk. Milyen más körülmény lehet, ami miatt egy boldognak induló család, elötte boldog párokkal szétmegy? Mi lehet az a dolog ami miatt egy férfi otthagyja a kicsi gyerekét? És mi lehet ami miatt egy nő inkább egyedül marad? Hangsúlyozom egyik srác sem erőszakos, egyiküknél sem volt veszekedés. De mindegyik pár a gyerek dolog körül ment tönkre.
30. Nagyon jó, hogy férfiként így látod a dolgokat. Ha minden férfi ilyen lenne, nem lenne annyi vàlàs sem.
Egy terhesség baromi nagy hormonlöket a szervezetnek, sokan pszichésen is kikészülnek tőle, csak ezt a hozzátartozók/férj későn vagy soha nem veszik észre. Vagy csak nem akarnak róla tudomást venni, mert önzőek.
Maradj ilyen :)
A 2 óra szenvedés az lóf**z ahhoz képest, hogy van aki 3 napig vajúdik és a végén mégis császár nelkul szül meg. Így is azért sipákolnak, hogy túl sok a császár.
Nekem az jön le, hogy nem vagy boldog ebben a kapcsolatban. Azt gondolod, hogy ez az élet rendje, ez van, ezt kell elfogadni, mert jobb úgysincs. A havi 2-3 szex édeskevés és ez ellen semmilyen elfogadható kifogás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!