Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan megy szét egy házaspár 1-2 éves gyerek mellett? Mik a buktatók?
A tágabb környezetemben 6 (!) ilyen pár van. Férj-feleség, évekig boldogság, mindenki tisztességes (mindig megtudom ha megcsalás van, mert én vagyok a lelki szemetesládája mindenkinek ebben a témában, de egyikük sem csinált semmit). Sajnos a szétválás körülményeibe már nem avatnak be. El se tudom képzelni mi történt. Voltak akik terhesség közben mentek szét, voltak akik gyorsan összeházasodtak, majd a gyerek születése után 4 hónappal már másik nővel láttam a férfit, vele is élt együtt! Másoknál 2 éves volt a kicsi. Okokat nem tudok, azt mondják így alakult, elmentek egymás mellett.
Nekünk most jön a baba és nem szeretnék ezekbe a hibákba esni. A szexmentesség nekem férfiként nem téma, úgy tudom az esetek többségében ebből van a gond. A feleségem mondta, hogy a terhesség alatt 9 hónapig biztos nem lesz semmi, meg utána még 3-4 hónap. Azt mondta nem zavarja ha maszturbálok más nők képeire ebben az esetben.
Ezzel szerintem ezt a szex dolgot kipipáltuk. Milyen más körülmény lehet, ami miatt egy boldognak induló család, elötte boldog párokkal szétmegy? Mi lehet az a dolog ami miatt egy férfi otthagyja a kicsi gyerekét? És mi lehet ami miatt egy nő inkább egyedül marad? Hangsúlyozom egyik srác sem erőszakos, egyiküknél sem volt veszekedés. De mindegyik pár a gyerek dolog körül ment tönkre.
-Apa állandóan fáradt a munka miatt, anya a gyerek miatt.. nem fordítanak elég minőségi időt egymásra, mert fáradtak mint a sz@r.
-Soha sincsenek kettesben, mert a gyereket nem tudják/nem akarják másra bízni.
-Utólag jönnek rá, hogy a gyerkőcöt nem lehet kikapcsolni és eltenni a szekrénybe, csak mert ők fáradtak.
-Ill a gyerek csak "házasságmentő" dolog volt a számukra.
-rájönnek, hogy nem élték ki magukat, a gyerek nem az önmegvalósításuk.
mindegyikre láttam már példát.
"terhesség alatt 9 hónapig biztos nem lesz semmi"
Ezt ne vedd biztosra.
Most megmondom, hogy ti lesztek a következők, mégpedig a kedves nejed miatt.
Teljesen fölösleges 9+4 hónap szexmentesség, ha nincs komoly betegsége a nődnek. Nem is egészséges az étvágya, ha ennyit kibír. Neked sem, ha ennyit kibírsz.
A nő már most átkapcsolt CSAK anyuka üzemmódba. Téged sz@rba se néz, max bankautomata és spermadonor leszel.
Ne legyen igazam, de ebből a hozzáállásból nekem ez jön le.
"Azt mondta nem zavarja ha maszturbálok más nők képeire ebben az esetben"
De rendes, h még ezt is megengedi...
Azért nem akar szexelni mert ott a baba, nekem meg nagyobb van és fél hogy elvetél vagy baja lesz miatta a kicsinek. Ezt megértem, én se akarom hogy baj legyen. Úgy vagyok vele, hogy ha 19 éves koromig kibírtam szex nélkül, akkor ez a néhány hónap is eltelik majd a baba érdekében.
Anyuka üzemmód. Ebben sem látok problémát, majd ha minden szokás kialakul akkor visszaáll a régi rend. Egyik barátnője ugyanígy volt. Szülés után 6 hónappal már talpig sminkben tolta a babakocsit. Ő is ilyen lesz.
Pénztárca a férfi. Mi baj van azzal ha viszem haza a pénzt a saját gyerekemnek és ezért túlórákat is vállalok? A saját gyerekem, mi mást kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!