Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti férfitársaim! Nektek is annyira de annyira hiányozni fognak a brit pasik?

Figyelt kérdés

Jön a gazdasági világválság, és ezzel együtt a turizmus is visszaszorul. Végre nem jön annyi szexturista külföldről, aki a magyar csajokat akarja előlünk elcsaklizni. Haverommal végigsétáltunk a Király utcán, alig volt már ott valaki, és közben 2 strici is odajött hozzánk, hogy nem-e érdekelnének minket lányok, itt van a közelben. Nem véletlenül küldik ki a stricit az utcára kuncsaftokat keresni, azért mert eddig jöttek maguktól a brit-ek most meg nem :)

Ti is örültök annak, hogy elhúz végre a konkurencia, és újra miénk lesz a terep? Gondolom nektek is nagyon de nagyon hiányozni fognak a brit kanok a fővárosunkból :D

2019. júl. 17. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Ezzel a mentalitással neked az életben nen lesz nőd max a lepattanó aki senkinek se kell vagy már páran lecumiztatták ès 75 kiló minimum,de ennek is örülhetsz.

Aki nem ,,piacképes" azzal akkor se most soha nem fognak a nők leàllni,mert sajnos a férfitársaim olyan borzalmasan igénytelenek,hogy luk luk.

A nők nem,nem fog bármilyen gyereket magába engedni.

Válj piacképessè engem sose zavart egy turista sem,mert heti 5 edzést tolok(izmos vagyok), ruhatáram is folyamatosan bővitem, karriert építek.

Saját életem épitem nem sírok meg rinyálok,ugye bazsi?

2019. júl. 17. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy neked mennyi időd van napról napra nagyobb baromságokat kitalálni... és ezeken agyalsz egész nap, azért nem lesz nőd, nem azért mert a britek elszedik előled.

Amúgy meg ha a strici megy oda hozzád hogy vannak lányok mehettél volna nyugodtan, gondolom a te pénzed sem koszosabb a briténél. Normális nőt meg úgyse találsz ilyen hülye gondolkodásmóddal.

2019. júl. 17. 11:12
 13/14 acelsziv ***** válasza:
100%

3 -nak maximálisan igaza van.

Különben se baj az, ha nem mindenki kap nőt. Van aki megkapja őket, a söpredék meg csak a nyálát csorgatja és néha kimegy a kecskéhez az istállóba. Utóbbiak közé tartozol te is. Ez van koma.

2019. júl. 17. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy ezt nem valami tini írta ki.

Jaa haveroddal meg Király utcában, jaaj de nagyfiú vagy, max álmaidban.

2019. júl. 17. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!