Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfitársaim akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfitársaim akiknek csak egy kövér nő jutott, nem szoktatok álmodozni hogy milyen jó lenne ha egy vékonyabb csinos barátnőtök lenne?

Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 15:06
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
67%
Én kifejezetten vonzódom a husi nőkhöz, gömbölyű vállakhoz, elomló mellehez, lágy női pocakhoz (45 éves férfi vagyok). Nem vagyok kiló-fetisiszta, az érzelmek fontosabbak, most például teljesen átlagos súlyú párom van, de azért fantáziálok néha kifejezetten kövér nőkről szex közben...
2019. febr. 28. 15:11
 2/40 anonim ***** válasza:
87%
Már a kérdés is degradáló. Akinek csak "kövér nő JUTOTT", az magára vessen. Szerintem nem az alkat a fő tényező egy kapcsolatban, de akinek igen, az saját magát minősíti.
2019. febr. 28. 15:12
 3/40 anonim ***** válasza:
91%
Akiknek csak kövér nő jutott... mintha a kövér nő egy szánalmas, nyomi kis senki lenne, aki nem alkalmas az életre, még lélegezni sem képes egy magadfajta úriember nélkül... ha nem szereted, ne legyél vele, ennyire egyszerű. Várj a vékony szupernődre.
2019. febr. 28. 15:19
 4/40 anonim ***** válasza:
83%
Én vékony nőként folyton a telt, nagy popsis, nagy mellű nőket irigylem. Szerintem a kövérség egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy valaki nem vonzó. Persze vannak az arányosan teltek meg a csüngőhasú malacok, ez megint nem ugyanaz a kategória.
2019. febr. 28. 15:21
 5/40 A kérdező kommentje:
Csüngőhasú malacok, ez megint nem ugyanaz a kategória.... Nyilván rájuk gondoltam egy arányosan telt 80 kg os nő nagyon szexi tud lenni
2019. febr. 28. 15:24
 6/40 anonim ***** válasza:
28%
Aki kövér, az pont, hogy nem vonzó. A kocsonyaként mozgó háj, vagy mi vonzó egy dagadt nőben? Aki dagadt, az igénytelen, mert inkább otthon fekszik és sz@r kaját zabál. Nem kell betegségekre fogni, én is pajzsmirigy beteg vagyok, nem is tudtam leadni, amit leakartam, de orvos beállította a gyógyszerem és letornáztam a feleslegem!
2019. febr. 28. 15:25
 7/40 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj kérdező, a te kövér baràtnőd is jobban örülne egy helyes, kigyúrt pasinak, de hát csak te jutottál neki.
2019. febr. 28. 15:26
 8/40 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a gyakori arra is való, hogy tabukérdéseket tegyél fel, amire névtelenül lehet válaszolni. És lehet, hogy a kérdés degradáló, viszont valódi jelenség van mögötte. Sokan vágynak szebb nőre/jobb pasira/jobban fizető melóra, de "megalkusznak" egy kevésbé jó mellett a komfortérzet miatt. Ismerek jó pár ilyen férfit, aki kifejezetten csinos nőkkel flörtöl, de kevésbé szépeket hív el/vesz feleségül.

És mint gyarló, névtelen gyakoris, bevallom a bűnömet (nőként): volt már olyan barátom, aki semmilyen szempontból nem vonzott, de jót tett az egómnak, hogy én voltam a vonzó kettőnk közül, dominánsnak érehettem meg, és biztonságban, mert tudtam, hogy nálam jobbat nehezen fog találni. (Lehet lepontozni, megtörtént, ember vagyok, hibáztam, többet nem tennék ilyet, de ez van). És olyan barátom is volt, akinek én voltam a "talon-barátnője", aki mindig kéznél van, és akiért nem kellett tenni.

Kérdésedre válaszolva, igen, volt a pasim mellett egy sikeresebb, magasabb, sportosabb pasira vágytam, de túl kényelmes és hiú voltam ahhoz, hogy ne én legyek a vonzóbb a kapcsolatban.

Mielőtt még leoltjátok a kérdezőt vagy lepontoztok engem, tegyétek fel a kérdést: ti sosem kerestétek egy kevésbé okos/tanult/sikeres/pénzes/vonzó ember társaságát, csak azért, hogy jobban érezzétek magatokat?

2019. febr. 28. 15:29
 9/40 A kérdező kommentje:
8. Nagyon köszi ezt a választ.....
2019. febr. 28. 15:32
 10/40 anonim ***** válasza:
88%

"Mielőtt még leoltjátok a kérdezőt vagy lepontoztok engem, tegyétek fel a kérdést: ti sosem kerestétek egy kevésbé okos/tanult/sikeres/pénzes/vonzó ember társaságát, csak azért, hogy jobban érezzétek magatokat?"

Őszintén végiggondoltam, és nem, soha nem tennék ilyet azért, hogy jobban érezzem magam... ha ez kell ahhoz, hogy nekem jobb legyen, akkor valami baj van. Szerintem.

2019. febr. 28. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!