Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfitársaim akiknek csak egy kövér nő jutott, nem szoktatok álmodozni hogy milyen jó lenne ha egy vékonyabb csinos barátnőtök lenne?
Szerintem a gyakori arra is való, hogy tabukérdéseket tegyél fel, amire névtelenül lehet válaszolni. És lehet, hogy a kérdés degradáló, viszont valódi jelenség van mögötte. Sokan vágynak szebb nőre/jobb pasira/jobban fizető melóra, de "megalkusznak" egy kevésbé jó mellett a komfortérzet miatt. Ismerek jó pár ilyen férfit, aki kifejezetten csinos nőkkel flörtöl, de kevésbé szépeket hív el/vesz feleségül.
És mint gyarló, névtelen gyakoris, bevallom a bűnömet (nőként): volt már olyan barátom, aki semmilyen szempontból nem vonzott, de jót tett az egómnak, hogy én voltam a vonzó kettőnk közül, dominánsnak érehettem meg, és biztonságban, mert tudtam, hogy nálam jobbat nehezen fog találni. (Lehet lepontozni, megtörtént, ember vagyok, hibáztam, többet nem tennék ilyet, de ez van). És olyan barátom is volt, akinek én voltam a "talon-barátnője", aki mindig kéznél van, és akiért nem kellett tenni.
Kérdésedre válaszolva, igen, volt a pasim mellett egy sikeresebb, magasabb, sportosabb pasira vágytam, de túl kényelmes és hiú voltam ahhoz, hogy ne én legyek a vonzóbb a kapcsolatban.
Mielőtt még leoltjátok a kérdezőt vagy lepontoztok engem, tegyétek fel a kérdést: ti sosem kerestétek egy kevésbé okos/tanult/sikeres/pénzes/vonzó ember társaságát, csak azért, hogy jobban érezzétek magatokat?
"Mielőtt még leoltjátok a kérdezőt vagy lepontoztok engem, tegyétek fel a kérdést: ti sosem kerestétek egy kevésbé okos/tanult/sikeres/pénzes/vonzó ember társaságát, csak azért, hogy jobban érezzétek magatokat?"
Őszintén végiggondoltam, és nem, soha nem tennék ilyet azért, hogy jobban érezzem magam... ha ez kell ahhoz, hogy nekem jobb legyen, akkor valami baj van. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!