Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfitársaim akiknek csak egy kövér nő jutott, nem szoktatok álmodozni hogy milyen jó lenne ha egy vékonyabb csinos barátnőtök lenne?
Nem hatalmas az egóm és nem vagyok beképzelt. Feltettek egy kérdést, amit valószínűleg arccal nem mertek volna én meg úgy válaszoltam, ahogyan arccal nem mertem volna. Ennyi. Ettől még szégyellem magam, akár hiszed, akár nem, és azóta inkább egyedül maradok, mintsem "talon-pasim" legyen.
Én attól nem vagyok jobb ember, hogy másokra mutogatok, hogy ő is ezt csinálta ám, de ettől még nem fogok hazudni: a jelenség igenis létezik, és igazából gyakrabban voltam a "másik" oldalon (a másik embernek fontosabb volt a saját dominancia-érzete, mint az én kompeteneciám: egy barátnőm azért utált meg, mert nekem gyakrabban mondták, hogy szép vagyok, ahogyan volt olyan főnököm, aki azért preferált, mert én nem voltam olyan ügyes, mint a másik, de mindent megcsináltam és alacsonyabb végzettségem volt).
Az ami itt MO-n kövér (v annak tartják) szerintem az abszolút nem gond. Itt max ilyen 90 kg van ami szerintem teljesen jó.
Látnád h mi van az USA-ban v UK-ben.
De, sajnos szoktam. Barátnőmön 40kg felesleg van:/ De most egyelőre úgy vagyok vele, hogy jobb egy szimpatikus lánnyal, akihez nem igazán vonzódom külsőre, mint egyedül. Túl sokáig voltam egyedül.
És a párkapcsolat keresés mindig is egy húspiac volt. Elutasították már 150centis lány azért mert nem vagyok 180centi fölött meg azért is mert nem szőke a hajam és kék a szemem(több napi beszélgetés után, hát rá is büszke lenne Hitler)
“19, hiába próbálod itt nyugtatni a saját lelkedet, hogy ezek a dolgok gyakran előfordulnak másokkal is. Szerencsére nincs sok az ilyen felszínes, undormány emberekből.”
Kár hogy elcseszted a válaszod az undormány ember jelzővel. Mert amúgy egyetrrtettem volna veled, de így nem tudok. Mert azért mert valaki ettől érzi magát jobbnak az pszichologiailag nem az undormány ember szinonímája...
Ezért nincs itt egyetértés. Aki más az csakis undorító lehet... na ez az undorító :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!