Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövérnek mondott nem pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövérnek mondott nem pénzes férfiak volt már nektek igazi csinos bombázó nem fizetős nőtök akár egy éjszakára is vagy ismeretek ilyen kövér szerencsés férfit?

Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én , akiket ismerek így , volt osztálytársak vagy haverok. Nekik a legtöbbjüknek hasonló köpcös baltaarcú felesége van vagy szinglik. Azért egy macisabb srácnak, aki még nem jóképű és esetleg dumája sincs nagy kilátásokat nem kell várni nők terén.
2018. júl. 21. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kövér vagyok,se pénzem se semmim,mégis van szép barátnőm.De ez nem szerencsén múlt.Egy éve eggyüt vagyunk,és mindent megteszek hogy lefogyjak,meg keresek jól fizető állást,hogy még boldogabb legyen velem.
2018. júl. 21. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már a feleségem.
2018. júl. 21. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Minden nő "fizetős", csak akikre te gondlsz azok nyíltan kimondják.

De a sima nők is fizetősek, gondolj bele: ki fizet mindent az összes randin? Te. Ki fizet utána mindent? Te.

Aki meg tényleg nem vár el semmit, ott egyéb bajok lesznek: minimum fél fogsor hiánya, padödő hasonmásverseny első hely, esetleg szociális segélyből élés.

2018. júl. 21. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

"Minden" nem kéne általánosítani.

A másik meg ,hogy ki fizet? Hát nem csak a pasi.nállunk felváltva fizetünk,meg érdekes azt senki nem veszi észre ha a nő vesz szinte mindent a gyereknek ha van,meg azért elég sok pasit a nő tart el.meg eleve ha elhívsz egy nőt randira. Te hívod. Akkor jó hogy legalább fizetsz ha olyan helyre viszed! Ez fordítva is igy van.aki elhív valakit,az egyben meghívja a másikat. Én pl sose hagyom hogy a nő fizessen,mert leégne a pofámról a bőr is ,hogy elhívtam hogy: van kedved mozizni? Igen..akkor jó te fizetsz.Szoval a randin jó hogy azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Különben is miután összejön két ember,utánna csomószor fognak egymásnak venni valamit,fizetni valamit. Pl jó példa anyám, az ő fasziját el kell tartani..még az autót is anyám vette neki. Szerintem férdiként tök szényent hoz a férfi nemre.Anyám meg türelmes nő ,de ilyen türelmes kevés van és nem is kell eltűrniük.

Szóval én nem mondanám FÉRFIKÉNT! Hogy minden nő fizetős. Mi ugyanúgy fizetősek leszünk miután eggyüt vagyunk valakivel.

Kérdező te meg ne aggódj,nagyok sok rendes lány van, fogsz találni türelem.

A testsúly ellen lehet tenni. A nőnke se könnyű jól kinézni ők is tesznek érte,mi is ha akarunk tudunk fogyni.a pénz meg alapvető megélhetési dolog. senki nem mer olyannal öszejönni aki alig bír fizetni pl egy számlát,vagy családot.Viszont a pénz is olyan dolog,amin változtathat az ember. Lehet análküls is szerelmet találni,de akkor ne vájuk el hogy ilyen bomba nő olyan bomba nőő! Hanem ha lesz valaki aki rendes és szeret,akkor olyan mindegy hogy bomba e vagy nem.tenni kell érte és majd ha szeret ugy is segít.

2018. júl. 21. 12:53
 6/6 peca1000 ***** válasza:
100%

Nem volt, de nem is kerestem ilyet TUDATOSAN!

Kizárólag átlagos, vagy csúnya lányokat kerestem, és jöttem össze velük

Nekem tetszett a többsége, egy idő után. Nagyon tudnak ragaszkodni, hűségesek is, mert vègre szereztek maguknak egy normális pasit, és mindent megtesznek azért, hogy velük maradjak.

Mert én társat akartam, nem kirakatnőt, aki egy vagyonba kerülhet, és bármikor lecserél.

2018. júl. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!