Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfitársaim akiknek csak egy kövér nő jutott, nem szoktatok álmodozni hogy milyen jó lenne ha egy vékonyabb csinos barátnőtök lenne?
Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 15:06
11/40 anonim válasza:
Nem kövér-sovány témában de van élményem a megalkuvó társválasztásról, mégpedig oda-vissza.
12/40 anonim válasza:
Inkább az a sz*r mikor megelégszel azzal,ami jut.Tök mindegy kinek nevezed,szebb,kövérebb,akármi.Majd fogod magad,és szex közben,vagy esténként másról ábrándozol.Csak mert azt hiszed olan barátnőd nem lehet.Kegyetlen lehet.
13/40 A kérdező kommentje:
2019. febr. 28. 15:43
14/40 anonim válasza:
Nem kötelező összejönni valakivel, akire nem áll fel. Nincs a kérdéssel semmi probléma. Az a baj, hogy amikor elégedetlen vagy az életeddel mindenki mást okolsz, csak magadba nem nézel, könnyebb itt szidni a kövéreket.
15/40 anonim válasza:
#11: Én ismerek egypár megalkuváson alapuló kapcsolatot (nem feltétlenül romantikus kapcsolat, pl. barátság, munkakapcsolat, átmeneti csapatmunka). És még csak nem is kell rossz embernek lenned ehhez, elég ha olyan életszakaszban vagy, hogy szükséged van arra, hogy te legyél a domináns.
16/40 anonim válasza:
Hát 8-as bizony én sosem vágytam egy "alsó kategóriás" társra csak azért,hogy kettőnkből én legyek a top, hogy ezáltal többnek érezzem magam. Sőt, inkább arra tudtam büszke lenni, ha valaki "jobbat" tudtam "elkapni" hisz ez engem minősít, hogy egy top valakinek -aki válogathatna a jobbnál jobbakban - jó vagyok.
17/40 anonim válasza:
Igen, bármilyen területen előfordulhat ez.
18/40 anonim válasza:
Nem ertem minek olyannal parkapcsolatban elni aki, aki nem felel meg Neked. Szerintem is undoritoak a hájas dagadt emberek. Es ferfikent mondom, inkabb vagyok egyedul! Nem szarad le a farkam pedig ket eve nem szexeltem. Mas is kobirna. Legyen mar annyi tartasa egy ferfinak, hogy nem elgszik meg azzal ami nem jo neki csak azert hogy lgyen kvel dugni.
19/40 anonim válasza:
#16: És az élet más területén se? Sosem volt olyan beosztottad, akit csak azért kedveltél, mert könnyű volt irányítani, míg a kompetensebbet azért nem bírtad, mert féltetted a helyedet? Sosem volt olyan rokonod, akiről elmondhattad, hogy legalább többre vitted, mint ő? Vagy olyan "haverod", aki mellett te lehettél az okos/a szép/a népszerű?
20/40 anonim válasza:
19, hiába próbálod itt nyugtatni a saját lelkedet, hogy ezek a dolgok gyakran előfordulnak másokkal is. Szerencsére nincs sok az ilyen felszínes, undormány emberekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!