Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti férfitársaim! Nektek is annyira de annyira hiányozni fognak a brit pasik?
Jön a gazdasági világválság, és ezzel együtt a turizmus is visszaszorul. Végre nem jön annyi szexturista külföldről, aki a magyar csajokat akarja előlünk elcsaklizni. Haverommal végigsétáltunk a Király utcán, alig volt már ott valaki, és közben 2 strici is odajött hozzánk, hogy nem-e érdekelnének minket lányok, itt van a közelben. Nem véletlenül küldik ki a stricit az utcára kuncsaftokat keresni, azért mert eddig jöttek maguktól a brit-ek most meg nem :)
Ti is örültök annak, hogy elhúz végre a konkurencia, és újra miénk lesz a terep? Gondolom nektek is nagyon de nagyon hiányozni fognak a brit kanok a fővárosunkból :D
Nekem a fővárosi lányok, nők sem hiányoznak.
Mehetnek akár örökre is a turistákkal.
Mi köze van a curváknak a parkapcsolatokhoz?
Nyugi, ennyi aggyal akkor sem lenne nőd, ha egyedüli hímnemű lennél az egész városban.
Ha most nem tudsz párt találni, akkor se fogsz, ha egyetlen egy tursita sem jön ide.
Veled van a hiba, a kérdésedről látszik is.
"Ha most nem tudsz párt találni, akkor se fogsz, ha egyetlen egy tursita sem jön ide."
Óóó, azért nem mind1, hogy minden nő ujjára 10 pasi jut, vagy mondjuk csak 1-2. De tudom, ti nők ezt még úgysem értitek. De majd meg fogjátok. :)
Figyelj, ilyen mentalitással biztos nem kellenél.
Igaz, nem is Magyarországon élek.
Nem hiszem hogy bármiféle válság lenne.
A válsággal valszleg nem azok járnak rosszul, akik a globális felső-középosztály részei, hanem a periféria országok lecsúszói (értsd fiatal magyar lányok) lesznek kiszolgáltatottabbak.
Egy London-BP-London járat, két éjszaka, 10 kör pia még mindig kijön 200 fontból, ami egy gyenge napidíj Londonban. Ne hidd hogy a lúzerségeden külső körülmények fognak változtatni. Nekem most is van elég lány az életemben, britek, franciák, olaszok ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!