Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erről mi a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? (brit tudósok, ideális női test).

Figyelt kérdés
[link]
2019. máj. 1. 17:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
2019. máj. 1. 17:34
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
Engem a férfi jobban érdekelne, de gondolom, nem akarnak maguknak elvárásokat támasztani.
 3/27 anonim ***** válasza:
23%

A brit tudósok vörös hajú, teaivó, hideg nők között élnek, szóval nekik már egy ilyen kissé nagydarab csajok is ideálisnak tűnhetnek.

Sem a sovány modellek, sem a "plus size" csajok nem jönnek be.

4/27 anonim ***** válasza:
48%
Kétségtelen, hogy sok férfinak bejön, azonban én szeretnék ilyen “nagytestű” nő lenni. Szeretem, hogy 157 cm vagyok és vékony-formás, szeretem, hogy könnyen fel tud kapni egy pasi, szeretek kis törékeny benyomást kelteni. Úgyhogy nincs olyan testalkat, ami mindenkinek ideális lenne, vannak pasik, akiknek az én alkatom az ideális, másoknak a képen látható, megint másoknak valami más.
2019. máj. 1. 17:36
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
#4 vagyok, javítás: én NEM szeretnék ilyen alkatú lenni :D
2019. máj. 1. 17:39
 6/27 anonim ***** válasza:
46%
Nekem ez egyáltalán nem jön be. Jobban tetszik, ha egy lánynak csak kicsi pocakja van, vagy lapos a hasa, de nem betegesen vékony, hanem azért van rajta mit fogni. :) Biztos van, akinek ez bejön de hát amennyi ember annyi fajta ízlés.
2019. máj. 1. 17:41
 7/27 anonim ***** válasza:
51%

Még kicsit hízok meg lesz a tökéletes testalkat :D

Sokat elmond a véleményemről hogy igyekszem lejjebb vinni a súlyom.

2019. máj. 1. 17:43
 8/27 anonim ***** válasza:
24%

eztnezd.net.... pffff

forrás: ketkes.com... pffffffffffffffffffffffffff

2019. máj. 1. 17:44
 9/27 anonim ***** válasza:
38%

Az arányai nagyon jók, de kicsit vékonyabban ő is sokkal szebb:

[link]

2019. máj. 1. 17:45
 10/27 anonim ***** válasza:
47%
akik ilyen cikkeket olvasgatnak, azok mit szeretnének elérni az életükben?????
2019. máj. 1. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!