Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az ideális férfi magasság, ami a lehető legtöbb nőnek pont jó? Nem hiszem, hogy csak simán a minél magasabb a jobb (pl 2 méter 10 centi)
Szóval mi lehet az a magasság körülbelül, ami a legtöbb nőnek jó? A túl magas csak nem, mert elég sok alacsony nő van, akinek nem jön be a túl magas férfi (mondjuk egy 2 méteres), igaz?
Nem konkrét szám érdekel, de mondjuk ilyen 5-10 cm-en belülre azért be tudod lőni amire gondolsz biztos. 185 cm? Vagy mégis mi?
Én azt szeretem, ha velem egymagas, vagy pár centivel magasabb max. Nálunk a párom 10 cm-vel magasabb nálam (konkrétan ez nála 180 cm-t jelent).
Volt 2 méter magas pasim egy darabig, nagyon kényelmetlen volt kézen fogva menni vele, meg nem tudtam neki puszit adni, stb. Így sokkal jobb.
Én elég alacsony vagyok a 155 cm-mel, így nekem ha alulról szagolja a 170-et az is jó. A 190 körüli meg már nagyon nagy nekem.
Úgyhogy abszolút egyén függő, hogy kinek mi a jó magasság. Talán az a legjobb, ha a pasi kB 10-15 cm-vel magasabb.
Folyamatosan növekszik az átlagmagasság és attól is függ, hogy kikkel vagy körülvéve. Sok külföldi esetében pl. a holland meg északi (svéd, norvég) lányok elég magasak, ott ha 2 méter vagy se fogod érezni nagyon a hátrányát.
De ahogy már előttem is többen említették, 180-190 között, tehát olyan 185. Az még egészségileg sem megterhelő (az se jó, ha túl magas vagy túl alacsony vagy).
170-180 között olyan semleges vagy. A magasságod semmit nem tesz hozzá vonzóságodhoz, nem fogja egy nő azt mondani a barátnőinek, hogy "megismertem egy jóképű, MAGAS pasit".
Alatta meg a purgatórium. Csak a kis törpillák jöhetnek szóba. Azoknál meg a legnagyobb a konkurencia, mert felfelé kompatibilisek még a 2 méteres pasikkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!