Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, valóban így néz ki az ideális nő?
Valóban minden nő számára elérhető, fenntartható, vagy azért nem éppen?
Számomra nem és alig ismerek férfit, aki hasonló nőket mondana, ha szóba kerül a dolog. A kockahasat sokan egyenesen utálják egy nőn. A többségnél azt látom, hogy egy teljesen átlagos alkatot szoktak mutatni, esetleg nagyobb fenékkel vagy mellel.
Nekem nincs ideális, csak legyen rendben. Ariel Winter alkata pl. szerintem gyönyörű, de Dukai Regináé is.
Majdnem mindenki számára elérhető, maximum a csontok által meghatározott arányokon nem lehet változtatni.
Persze, elérhető és fenntartható, de amennyi időt elvesz másra már nem hiszem, hogy marad ideje. Akinek ez az élete, annak bizonyára ez az ideális, én minden esetre nem tartozom közéjük.
32/f
Maga az edzés lehet, hogy csak egy óra, de én az egész életmódra gondoltam, meg még ugye foglalkozni kell a rajongókkal is, lefényképezni, utómunkázni, kiposztolni, reagálni, kaját megoldani stb....ez nekem már kicsit sok lenne.
32/f
Utolsó, neked még mindig nincs életed?
Szánalmas, amit lerendezel minden egyes kérdés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!