Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, valóban így néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, valóban így néz ki az ideális nő?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Valóban minden nő számára elérhető, fenntartható, vagy azért nem éppen?

2019. márc. 15. 16:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Igen, bár testalkatra nekem lehet teltebb is. De ő is jó.
2019. márc. 15. 16:29
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

Számomra nem és alig ismerek férfit, aki hasonló nőket mondana, ha szóba kerül a dolog. A kockahasat sokan egyenesen utálják egy nőn. A többségnél azt látom, hogy egy teljesen átlagos alkatot szoktak mutatni, esetleg nagyobb fenékkel vagy mellel.

Nekem nincs ideális, csak legyen rendben. Ariel Winter alkata pl. szerintem gyönyörű, de Dukai Regináé is.

Majdnem mindenki számára elérhető, maximum a csontok által meghatározott arányokon nem lehet változtatni.

2019. márc. 15. 16:30
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Így nézne ki minden nő, nem is lenne barátnőm, párom.
2019. márc. 15. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

Persze, elérhető és fenntartható, de amennyi időt elvesz másra már nem hiszem, hogy marad ideje. Akinek ez az élete, annak bizonyára ez az ideális, én minden esetre nem tartozom közéjük.

32/f

2019. márc. 15. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:
24%
#4: Napi 1 óra edzés mellett miért ne férne más is bele valaki életébe?
2019. márc. 15. 16:40
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ideális nő, mindenkinek más, de már többször elpofáztuk kérdező, nem unod még magadat?
2019. márc. 15. 16:50
 7/21 anonim ***** válasza:
30%

Maga az edzés lehet, hogy csak egy óra, de én az egész életmódra gondoltam, meg még ugye foglalkozni kell a rajongókkal is, lefényképezni, utómunkázni, kiposztolni, reagálni, kaját megoldani stb....ez nekem már kicsit sok lenne.

32/f

2019. márc. 15. 16:52
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Szegény malac megijedt a tükörtől és idejött egykis abajgatásért.
2019. márc. 15. 16:54
 9/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked még mindig nincs életed?

Szánalmas, amit lerendezel minden egyes kérdés alatt.

2019. márc. 15. 16:56
 10/21 A kérdező kommentje:
Sajnállak már, komolyan.
2019. márc. 15. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!