Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak! Nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Nektek mi nyomja a lelketeket?

Figyelt kérdés

Miért küzdötök társkereséséi gondokkal?

Mi a probléma? Mi gátol titeket?

Hogy érzitek magatokat?

2019. júl. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
63%

Ja, mert az csak így "varázsütésre" megy.

Ha ha ha.

2019. júl. 16. 01:14
 22/41 anonim ***** válasza:
73%
Ronda vagyok.Nincs bátorságom oda menni.Nem tudok mondani semmit.Csak beégnék.Csupán ennyi
2019. júl. 16. 04:51
 23/41 anonim ***** válasza:
81%
#1 Edricus, szerintem te egyáltalán nem vagy nárcisztikus. Olvasom itt több hozzászólásodat is, te egy teljesen értelmes ember vagy, csak nyilván depressziós. A nárcisztikusok be sem ismerik és mindig megpróbálnak többnek látszani, mint amik valójában.
2019. júl. 16. 06:25
 24/41 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem magam,és nem bízom magamban.Ez gyerekkorom óta így van.Következésképp,másokat sem tudok szeretni,vagy bízni bennük.

Társkeresési gondom nincs,mivel nem keresek senkit.Ha azt akarnám,hogy megalázzanak,bérelnék egy dominát.Ha azt szeretném,hogy kinevessenek,felcsapnék bohócnak. Különösebben nem vagyok rosszul,csak belefáradtam az állandó munkába.(Mást nem nagyon csinálok.)Mennék már pihenni örökre,csak a kötelességeim tartanak még itt. 37F

2019. júl. 16. 06:40
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
1, Esélyem sincs egy barátnőhöz; 2-3-4, Van egy alapbetegségem, tehát nem vagyok tökéletes. Emiatt önbizalomhiányos is vagyok; 5, Alapvetően jó vagyok, teszem a hétköznapi feladataimat, csak nem annyira jó látni, hogy itt a nyár, sokan normálisan élik az életüket, én meg csak vagyok.
2019. júl. 16. 07:20
 26/41 anonim ***** válasza:
19%
Mivel nincs lelkem, lelkiismeretem, ezért nem tudja semmi nyomni. Talán ezért élek régóta boldog párkapcsolatban.
2019. júl. 16. 08:23
 27/41 anonim ***** válasza:
47%
#20: Csak most értetted meg? A mindennap ideírogatott férfigyűlöleted alapján már a vak is rég levette, hogy igazából miért nem ismerkedsz...
2019. júl. 16. 09:55
 28/41 anonim ***** válasza:
87%

Én teljesn normális pasi vagyok. Iszonyat jó humorom van átlagos kinézetem nem iszom nem dohányzom egyetemen tanulok és tanítok is mellette dolgozom mint mérnök és szeretem amit csinálok.

Egyetlen bajom van hogy anno még középiskoléban eléggé visszahúzódó típus voltam meg a környezetem is eléggé idétlen volt (osztálytársak). Emiatt kicsit kerültem sokáig az embereket.

Nagy nehezem lett barátnőm a netről 24 évesen de szakítanom kellett vele mert rájöttem hogy nem illünk össze.

Azóta meg csak úgy nyűglődök. Nem alakult ki bennem normális csajozási technika pedig tényleg egy vicces és érdekes ember vagyok. Egyszerűen megtanultam együtt élni hogy azzal hogy egyedül vagyok. Meg túlságosan is jól érezem magamat és így is boldog vagyok.

Voltam buliban is de ott is csak ilyen "lilom lányokakkal" csókolóztam meg ilyenek.

Néha azonban rámjön kicsit a magány meg jó lenne ha lenne valaki melletem. Szeretek a lányok kedvében járni. Sajnos ismerkedéskor mindig csak barátságot sikerült elérni a nőknél élőben.

Tudom hogy szégyen de még most csak most próbálkozok azzal hogy eleve szexuális célzattal próbáljak ismerkedni hogy még csak véletlenül se az jöjjön le a lányoknak hogy csak barátkozni akarok.

Csak olyan nehéz kimutatni az érzelmeimet vagyis kicsit szégyellem meg zavarba jövök ha netán úgy kell beszélnem egy lányal. Kész csoda hogy 24 évesen ez sikerült egyszer nem tudom hogy hogyan :D

Nem volt apukám és nem tanított meg senki semmire sem. Magamtól próbálom megkeresni a "tökömet"

Most az egyetemen próbálok meg majd csajozni ha kezdődik de ha itt a gyakorin írtok rám arra is vevő vagyok XD

Sokszor volt hogy "na most odamegyek egy csajhoz és leszólítom" viszont olyankor mindig kicsit berezelek meg kifogásokat keresek hogy miért ne szólítsam le főleg ha nagyon csinos a lány... :S

29F

2019. júl. 16. 10:10
 29/41 anonim ***** válasza:
51%
kedves férfiak mint nice guys, vagy ez csak egy udvarias megszólítás?
2019. júl. 16. 11:29
 30/41 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez udvarias megszólítás.
2019. júl. 16. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!