Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+. Os férfiak! Mit jelent ez nálatok?
Figyelt kérdés
Adott két felnőtt ember, egy közös baráti program, (nem randi) során a nő finoman, nem tolakodóan közeledik, ez látszólag elutasításra kerül, aztán a férfi szól, hogy nyugodtan lehet közeledni, szívesen veszi, de mégsem történik semmi. Elég szégyenlős, félénk pasiról van szó. Jelzi ez azt, hogy bejön a nő, csak nem mer kezdeményezni, vagy hagyni kell?
Tegyél egy utolsó próbát. Hívd el egy italra. Ennyi. ha nem megy el, hagyd a francba. De attól, hogy elhívod, még nem történt semmi, nincs ebben semmi gond.
2019. júl. 15. 20:05
2/13 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én is flörtölgetek néha, meg játszadozom, de igazából eszem ágában sincs már senkivel sem kezdeni, elegem lett a mai nőkből. Egyre több haverom ért velem egyet.
30f
2019. júl. 15. 20:09
3/13 anonim válasza:
Mint bármelyik korosztálynál, azt jelenti, hogy szórakozik veled. Kötve hiszem, hopgy félénk lenne, ha egyszer elutasít, aztán utána közli, hogy teperj nyugodtan.
2019. júl. 15. 20:41
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy félénk, régóta ismerem, szóval nem szórakozik, ez biztos. Kifejezetten udvarias, szilárd elvei vannak.
2019. júl. 15. 20:58
5/13 anonim válasza:
Értem, akkor minek neveznéd azt, amit leírtál? :D Hány évesek vagytok?
2019. júl. 15. 21:01
6/13 A kérdező kommentje:
Bőven sok, és rég volt, hogy ismerkedtünk valakivel, mindketten. Nem tudom, minek nevezzem, vonatkoztassunk el a szórakozástól, stb...
2019. júl. 15. 21:29
7/13 anonim válasza:
Nekem 8. Van olyan férfi ismerősöm, aki félénknek tűnik, de ha kell valami neki, lazán flörtöl és ha akar valakit, le is vadássza. A leírtakból nem úgy tűnik, hogy bármit is akarna azt leszámítva, hogy teperj utána. Ha elutasított legelőször, az nem elég ciki, hogy utána tovább foglakozz vele?
2019. júl. 15. 21:36
8/13 A kérdező kommentje:
Nos ezért kérdeztem volna férfiakat. Nem utasított el, csak elsőre tűnt úgy, nem vagyunk egy korosztály szerintem, köszi az eddigi részvételt.
2019. júl. 15. 22:04
9/13 anonim válasza:
30 felett vagyok, felenknek tuno haverjaim hadanak van osszejaros kapcsolata is. Nem kotik senki orrara.
Szerintem az illeto elvezi, hogy egy neki kiscsaj probalkozik nala, de ennyi.
Leirhatnad azert a korotokat is, vagy az ovet. 30 felett igazan bo a dolog, de nagyon jellemzo ez.
2019. júl. 15. 22:18
10/13 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz megint. Aztán majd alakul. És nem az lesz benned, hogy mi lett volna ha.
De ez kicsit fura, mert elsőre elutasít, majd jelzi hogy lehet közeledni. Lehet én látom rosszul, de ez milyen már?! elsőre vagy szimpatikus valaki, vagy nem.
Odajön hozzám egy férfi finoman tolakodva hogy tetszem neki, aztán én elutasítom, majd jelzek neki, hogy mégis közeledhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!