Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, igaz az, hogy ha egy érett, már több kapcsolatot megélt férfi úgy dönt, hogy nem lesz többet szerelmes, akkor nem lesz?
Nem vagyok kívülálló. Hogyhogy nem így működik?
Oké, az lehet, hogy felkelti valaki egy férfi érdeklődését,de ha ő úgy dönt, hogy nem engedi, hogy érzelmei legyenek, és magabiztos, azaz tudja kezelni a saját érzéseit, akkor leállítja azokat. Nem?
Szóval, akkor te lennél a 40 körüli férfi? De akkor te is meg tudnád ezt válaszolni.
Felkelti valaki az érdeklődésed, el tudod nyomni? A válasz nálad lesz. Nem mindenki fogja ugyanazt kiváltani belőled. Ahol laposabb, azt el lehet, de ha olyan jön, akkor hiába küzdesz. Ez kortól és nemtől független.
De miért akarod elnyomni?
"Oké, az lehet, hogy felkelti valaki egy férfi érdeklődését"
Ez amit itt említettél, hogy felkelti az érdeklődést, a szerelemtől messzebb van mint a hold a földtől.
Az igazi szerelem, jön mint egy tornádó és söpör mindent.
Ez a felkelti az érdeklődést annyi, hogy dugni jó lenne vele párszor és feledve az egész.
Nem, én a nő vagyok, és próbálok zöld ágra vergődni egy ilyen férfivel, akiben nem tudok megbízni, mert mindkét komoly kapcsolatát orrba-szájba csalta.Én meg ennek az esélyét sem akarom megadni, nehogy engem is padlóra küldjön, mint az előző kettő nőt. (két gyerekének két anyja..)
Nem akartam bántani, átvágni, nem akartam, hogy sérüljön, ezért próbáltam vele megbeszélni, hogy inkább hagyjon engem békén, nem nagy ügy. És azt mondja, hogy próbálta ő már, de nem tud békén hagyni. És én nem értem, hogy mi az, hogy tud. Én erre mondtam neki azt, hogy nem nem tud, hanem nem akar. Mert már elég érett és magabiztos ahhoz, hogy lezárja, és viszlát. keressen mást.
És nem akartam neki elhinni, hogy ez nem így működik.
(Most se hiszem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!