Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, igaz az, hogy ha egy érett, már több kapcsolatot megélt férfi úgy dönt, hogy nem lesz többet szerelmes, akkor nem lesz?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy egy 40 körüli férfi magabiztos férfi már tudja így irányítani az érzelmeit, igaz? Ha ő úgy dönt, hogy elfelejt egy nőt, akkor lezárja magában, és kész. Ez igaz? Ha van itt ilyen férfi, kérem, válaszoljon!2019. júl. 15. 09:56
11/16 anonim válasza:
Persze igaz. Ugyanúgy mint ha eldönti, hogy pl. szomorú sem lesz soha többé. Akkor akár az anyja halhat meg ő bizony nem lesz szomorú. Mert eldöntötte.
De legalább nevettem egy jót...
12/16 anonim válasza:
Hát, ha az elején leírod, amit a 10. hsz-ben, akkor egész másképp fest a dolog. :D Ha ő veled is dugni akar, nem fog hagyni. Itt csak te koptathatod le.
13/16 anonim válasza:
Éngem 54 évesen vittek az érzelmeim egy olyan útra aminek tudtam nincs jövője. Nem az eszemre hallgattam. Kicsit káoszos 3 éves történet. Egyik percről a másikra lenullaztak érzelmileg. Feltudtam állni. De úgy kiürítettek, hogy nem vagyok képes úgy szeretni. Barátilag tudok, közvetlen, kedves tudok lenni. De az agynak van egy védekező mechanizmusa ...
14/16 anonim válasza:
Úgy irányítani, hogy érezze vagy ne érezze, nem hiszem, hogy tudná. Ha arra gondolsz, hogy tudatosítja mit érez és eldönti, hogy még éli vagy sem, olyat biztosan tud.
15/16 anonim válasza:
Én 28 vagyok de full kiürültem. Semmit nem tudok már érezni a legutolsó óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!