Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Nektek mi nyomja a lelketeket?
Miért küzdötök társkereséséi gondokkal?
Mi a probléma? Mi gátol titeket?
Hogy érzitek magatokat?
Nem küzdök vele, csak szimplán nem keresek már, mert feladtam.
A probléma egyébként az, hogy roncs vagyok.
Teljesen jól érzem magam.
Kívül azt mutatom hogy jól vagyok, önelégült, egoista de belül meg szenvedek, hogy nem tudtam soha senkivel megélni tartósan azt a mély kapcsolatot amit akartam volna... Mind megcsalt minden előjel nélkül mint derült égből a villám. Éppen ezért nem is tudom hol hibáztam, mit fejlesszek magamon ezért bunkó lettem...
27/f
#3. Aki leírja magáról, hogy bunkó, az nem az...
Az igazi bunkók nem ismernék be magukról.
Ez pont olyan, mint hogy az őrült nem tudja, hogy őrült, a hülye nem tudja, hogy hülye, illetve az igazán gonosz sincs tisztában vele ("a jóért cselekszem" "megérdemelték"), mert nem is fogja fel, a jó és a rossz értelmét.
Nem nézek ki jól, meglehetősen alacsony az önértékelésem. 27 évesen otthon lakom, nincs diplomám. Bár dolgozom és haza adok / besegítek a háztartás fenntartásába pl takarítás.
Általában jól viselem, néha viszont rám jön egy kisebb fajta magány.
27/F
#3-as vagyok, hát akkor nem tudom minek nevezzem :D
Úgy élek mindennap, hogy vágyom valamire ami nem tudom hogyan lehetne az enyém. Kevés barátom van (nem szeretem a tömeghisztériát és a instalive-os önjelölt hírességeket) kerülöm az ilyen embereket --> a mai emberek nagyon fajsúlyos részét. De mivel a munkámból adódóan ilyenekkel vagyok körülvéve, meg vagyok lőve mert egyedül belemenni az éjszakába....
Egyébként, ha lenne kedvem kiírnám kérdésbe is, de nincsen, viszont felvetődött bennem, hogy másban is megvolt-e az álomkép, hogy majd egyszer, ha lesz barátnője akkor vele meg tudja osztani a lelke összes sérelmét és fájdalmát és a kép, hogy ezáltal minden jobb lesz.
Ez a dolog soha nem jutott el nálam addig, hogy megosszam és utána ne legyen nagyon nagy negatív hatással mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!