Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért öntik ki a lelküket olyan férfinak, akitől nem akarnak semmit?

"De miért lenne kihasználás? Megbízik a fiúban,de nem közeledik felé és fordítva is igaz."
Mert ilyen helyzetekben általában tetszik a fiúnak a lány, és ezzel a lány is tisztában van.

Az agymenet, amit idevezettél, annak semmi értelme, te meséled be magadnak ezeket.
Ki önteni a lelkét az ember a barátainak is szokta, ez egy barátias dolog. Elég nagy marhaság, ha ez alapján arra gondolsz, hogy akarnak tōled valamit.
Arra nem gondoltál, hogy könnyíts az ilyen problémáidon ès inkább megkérdezd a nōt, hogy akar-e veled lenni, kezdj ki vele végre, flörtölj nyíltan, hogy lásd a reakcióit??? Ez így mūkōdik a társkeresésben. Annak baromira nincs értelme, hogy te visszafogottan beszélgetsz, lelkizel vele, közben rejtegeted a hátsó szándékaidat s aztán gondolkodsz s filózol azon, hogy szeretne-e veled lenni ez a nō? Ember, szedd össze magad s vállald fel, hogy társat keresel és nem barátkozni akarsz a nōvel, mutasd ki, hogy neked ez több, mint puszta barátság. Aztán ha a nō benne van, akkor jó, ha nincs benne akkor hát ennyit ért a te támogatásod a nōnek.

Azért mert itt kb csak lelki szemetest keresnek a nők. Ez sajnos tapasztalat.
Nem egyszer előfordult hogy segítek, beszélgetünk sokáig, tök jól megértjük egymást. Aztán mondják hogy milyen kedves, rendes, normális vagyok. Aztán szó nélkül lelépnek, de olyan is volt aki azt mondta nem tudna távkapcsolatban lenni, erre rá 1 hónapra összejön valakivel az ország másik feléről. Ki érti ezt...?! Szerintem ők maguk sem...

1 (leginkább az utolsó hozzászólónak).: Velem is viszonylag sokszor (de legalábbis többször) volt már, hogy ezen az oldalon rámírt valaki, és kérdezte, hogy mi a baj. Először mindig azt mondom, hogy hosszú, és amúgy sem érdekelné, hiszen nem is ismer, nem fogom a saját problémáimmal fárasztani. Aztán ettől függetlenül mondja, hogy de, mondjam nyugodtan. Elmondom neki, ő meghallgat, esetleg tanácsokat is ad. Én ezt értékelem, és valóban aranyosnak találom, hogy rám szánt pár percet. De ez miért jogosítana fel arra, hogy legyen köztünk valami? Egyrészt ő sem ismer engem, azt se tudja, ki vagyok, hogy nézek ki, már miért akarna tőlem bármit is? Másrészt ő érdeklődött, kérdezett valamit, én válaszoltam rá. Szóval hátsószándék nélkül már nem is vagyok kedvesek, aranyosak, akik meghallgatják a másikat?
2.: Tekintsünk el ettől az oldaltól. IRL én pl a barátaimmal szoktam megbeszélni ezeket a dolgokat, akik között vannak fiúk is, több éves kapcsolattal. 🤷♀️ Azért, mert valakivel kölcsönösen megbeszélitek a problémáitokat, attól még nem tartoztok semmivel a másiknak, sőt, nagyrészt (nálam pl 100%-ban így van) alapból nem is akartok semmit a másiktól.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!