Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért öntik ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért öntik ki a lelküket olyan férfinak, akitől nem akarnak semmit?

Figyelt kérdés
Ez egy elég gyakori eset,itt a kérdésekben is megfigyeltem, hogy rengeteg az ilyen story, hogy a lány a legnagyobb problémáit osztja meg a fiúval, ami a fiúban autómatikusan a védelmi ösztönt indítja be és onnantól mindenben támogatni,segíteni akarja a nőt, és könnyen bele is szeret, mert ez ösztönösen így működik, hogyha a nő megmutatja a gyengeségeit, akkor a férfi meg akarja védeni és ezt felhívásnak veszi a keringőre. Miközben sok esetben a nő nem is akar tőle semmit, csak elmondta neki a problémáját mert épp ő volt ott a közelben.
2019. júl. 14. 07:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ez nagyon nincs így és fordítva sem.

A gyengeséget pedig soha nem szabad kimutatni.

2019. júl. 14. 07:27
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
Azért ez nem annyira jellemző, csak itt a GYK-n a kockák túlsúlyban vannak. Szó szerint is, meg nem szó szerint is. Nem reprezentatív vetülete a való életnek. Bármit is olvasol itt, ezt mindig tartsd szem előtt.
2019. júl. 14. 07:42
 3/24 A kérdező kommentje:

Jó, akkor nem reprezentatív.

De akkor az a néhány nő, aki kiönti a szívét egy pasinak, miért teszi? Attól még az ösztönt azt ezzel beindítja minden férfiban.

2019. júl. 14. 07:50
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
A való életben is az emberek többsége vagy abszolút nem foglalkozik veled, vagy a háziállatának tekint. Ebben a néhány esetben is ez van; kb. olyan, mint amikor elmondja a plüssmacinak, hogy mi bántja.
2019. júl. 14. 07:52
 5/24 anonim ***** válasza:
97%
ez olyankor van, ha a csaj a palit a barátnőjének tekinti
2019. júl. 14. 07:53
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
Igen, vannak nők akik lelki szemetesládának használnak csak férfiakat, de ehhez egy bizonyos típusú férfi is kell, nem lehet akárkivel megcsinálni.
2019. júl. 14. 08:06
 7/24 anonim ***** válasza:
20%
Mert náluk a barátzóna ezt jelenti: egyoldalúan kihasználják azokat a férfiakat, akik szívesen összejönnének velük, de nem néznek ki elég jól.
2019. júl. 14. 08:15
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Sokszor futottam már bele ezen az oldalon ilyenbe. Szerencsére nem zakkantan bele az illetőkbe, de ha felvázoltam nekik előtte, hogy nekem milyen az életem, így utalva rá, hogy nem feltétlen tudok segíteni az ő magánéleti problémáján, erre mégis lebombáznak a sajátjukkal. Ami részemről nem gond, mert gondolkodásra késztet, de úgy gondolom, hogy ez felelősséggel is jár, és ezért para a dolog.
2019. júl. 14. 08:25
 9/24 anonim ***** válasza:
78%
Mert barátzónában van ilyenkor a fiú és nem szeretne tőle semmit sem a lány. De miért lenne kihasználás? Megbízik a fiúban,de nem közeledik felé és fordítva is igaz.
2019. júl. 14. 08:28
 10/24 anonim ***** válasza:
83%

Eemberek vagyunk, kommunikalunk egymással.

Egyedül itt a gyk-an olvasom azt a hülyeséget, hogy egy ellenkező neművel a beszélgetés biztos hátsó szándékot takar és minimum az okát kell keresni, mert furcsa.

2019. júl. 14. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!