Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők: Volt már, hogy szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: Volt már, hogy szingli jóbarát férfinak bemutattatok szingli barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgyértem én 30 feletti férfi vagyok, de még sosem volt senkim. Viszont voltak női jóbarátaim, elég közeli bizalmas jóbarátok is. Többen mondogatták "na majd bemutatom barátnőmet, szingli" és hasonlók. De gyakorlatban soha nem mutattak be senkinek. Ezt csak úgy ígérgetik, mondogatják mert jól hangzik? Mi a célja ezzel a nőknek?

2019. júl. 12. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Várták, hogy beleegyezz. :) Emlékeztesd őket az ajánlatukra, ha szeretnéd, hogy bemutassanak neked valakit.
2019. júl. 12. 17:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Én beleegyeztem, persze. Mégsem történt soha semmi.
2019. júl. 12. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Így konkrétan nem.

Nyáron grilleztünk, (15-20 vendég) és elhívtam mindkettőt. Aztán úgy szőttem a beszélgetést, hogy kiderüljön, mindketten szinglik. Onnantól rájuk bíztam, hogy mit lépnek. Összejöttek.

2019. júl. 12. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen, de nem külön bemutatás céljából hoztam össze a találkozókat, hanem úgy alakult, hogy mindannyian ugyanarra a programra készültünk így egybevegyült a csapat. Aztán éreztem, hogy valami van a levegőben, amikor már úgy találkoztak kettesben, hogy nem tudtam róla :D Azóta is együtt vannak. Másokat is sikerült már akaratlanul összeboronálnom, elég sok haverom, ismerősöm van több életszakaszomból. Szerintem csak az lehet a gond, hogy nem volt még olyan alkalom, ahol ez ne lett volna erőltetett. Kifejezetten vakrandit nem szerveznék senkinek, sose hoznám a barátaimat egy ilyen kellemetlen helyzetbe.
2019. júl. 12. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Többször is történt ilyen.

Mindig is bennem volt az,hogy egyedülálló ismerőseimnek keressek társat. Első próbálkozásom a saját keresztanyám volt, akinek ugyan esze ágában nem volt összejönni a huszonéves házassága majd válása után senkivel, én mégis sikerrel jártam Nála, egy társat kereső pasi kollégámmal.

Aztán jött egy kolléganőm, akinek meghalt a férje, fiatalon maradt egyedül, és teljesen magába fordult. Őt összehoztam egy pasival, akit hosszú évek óta jól ismertem. Ennek tizenéve, és minden évfordulón köszönetet mondanak nekem...

Persze nem volt mind ilyen sikeres, voltak és vannak "kudarcok" most is, amikor két embert tökéletesen összeillőnek gondolok, összehozom a találkozót, és mégsem jönnek be egymásnak, vagy pl. az egyik félnek tetszik a másik, viszont viszont nincs így.

Óvatosan kell ezzel bánni, nagyon jól, de kb. ennyire rosszul is alakulhat. Én minden esetben külön adtam elő az ötletem, és külön kértem véleményt a másikról. Ha egyikük nem akart ismerkedni, akkor nem találkoztak,ennyi. A lényeg,hogy mindkettőjüknek úgy adtam elő mintha a másikkal még nem beszéltem volna.

Néha megfogadom,hogy leállok ezzel, de amikor sikerül két egyedülálló ismerősömet összehozni, megint belelendülök. Már ismernek a barátaim, ha valaki egyedül van és panaszkodikl nekem már jár az agyam....

2019. júl. 12. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer egy barátnőmet és egy ismerős pasit mutattam be egymásnak. Nem szóltam egyikőjüknek sem, nem akartam kínos szituációt csak "véletlenül" összefutottunk. Nagyon hamar összejöttek, amin nem csodálkoztam, mert úgy éreztem, hogy összeillenének.
2019. júl. 12. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Terveztem. Először a lánynak megmutattam a fiú facebookját, és tetszett neki. Aztán a fiúnak is megmutattam a lány facebookját, de neki nem tetszett a lány.
2019. júl. 12. 23:57
 8/9 A kérdező kommentje:
7: Amikor tetszik egy facebook profil, az alatt mit kell érteni? Csak a fényképek, vagy pl a kedvelt dolgok, zenék is számítanak?
2019. júl. 13. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, én pl meg szoktam nézni azokat is, de barátnőm csak a képeket nézte, viszont meséltem már nekinelőtte a fiúról.
2019. júl. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!