Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy általában az aranyos kedves okos átlagos nők akikkel lehet beszélgetni azok hamar elkelnek viszont rengeteg ilyen férfi még szingli?
Elég sok embert ismerek személyesen. Minden rendes, okos, és átlagos külsejű férfi ismerősöm kapcsolatban van. Nagyon sokan házasok is, akár már 30 alatt. Van gyerek, vagy tervben van, csak nehezen jön össze.
Mondjuk ők nem ilyen hímsoviniszta gyökerek, akik szerint ők azért nem kellenek a jó nőknek, mert a férfiak ennyivel jobbak. 😂😂😂
Azért, mert a férfiak körében az ilyen nők a legkeresettebbek. A városi legendákkal ellentétben kelendőbbek mint az instahercegnők, a bulikirálynők, vagy épp a plázacicák.
A másik ok pedig az, hogy az "aranyos" jelző egy nőnél pozitívum, míg egy férfinál negatívumként jelenik meg. Az aranyos férfiak azok, akik a barátzónában landolnak, kapcsolatra nem kellenek.
#8: " Sőt általában az ilyen én rendes srác vagyok férfiak őrjöngenek, ha kapnak egy visszautasítást és hordják le mindennek a nőt."
Ez egy olyan állítás, amit még senkinek nem sikerült bizonyítania. Őrjöngeni pont azok a nőcsábászok szoktak, akik nem bírják elviselni ha őket dobják ki (egó vesztés), illetve azok, akiknek egyébként pont a vadságuk, temperamentumosságuk tetszett meg a nőknek. Persze ha egy ilyen "zabolázatlan ősférfi vagyok óriási szívvel" féle férfira gondolsz rendes srác címszó alatt, akkor igazad van, de ez esetben nem ugyanarról a típusról beszélsz mint a kérdező.
#9: "Azok a férfiak akik tényleg ilyenek azok már elkeltek, hidd el. A többi meg csak azt hiszi magáról."
Jó, akkor 25 felett mindenki adja fel a társkeresést. Ugyanis a logikád mentén a nők ugyanígy elkeltek, aki nem az meg csak hiszi magáról, hogy ő alkalmas kapcsolatra. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!