Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű alfahímek! Miért nem adtok a szerényebb külsejű, átlagos, de rendes, aranyos lányoknak esélyt?
Ez a kérdés ihlette, ha már az ilyet hiányolták :DDDD
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
A szépség mindenkinél mást jelent. Van akinek ez, van akinek meg az jön be.
Van, ahol a pénz pénzzel jön össze. Van, ahol a nulla agysejt, a nulla agysejttel. Ennyi.
Én adok esélyt, ha csinál nekem az adott lány spagettit virslikarikákkal.
(Na jó igazából, nem vagyok alfa hím és jóképű se.)
Hiába aranyos meg szerény meg édes kis tündi-bündi valaki. Ha az elején nincs meg a szimpátia akkor ennyi.
Biztos mindenki közelében vannak rendes, aranyos emberek akik tényleg ideálisak lehetnek, de valamiért még sem szimpatikusak, nem foglalkozunk velük inkább csak barátként.
Meglehetősen domináns vagyok, mondjuk nem nevezném magam alfahímnek azért. Nekem pont hogy az átlagos, hétköznapi külsejű lányok tetszenek, nem a kikent cicababák.
33F
Aki az "alfahím" titulust magára veszi az nem egy olyan férfi akiért megőrülnek a nők. Az max egyéjszakás pasika.
Akik a legkeresettebbek a férfipiacon azok 90%-a tartós kapcsolatban van, mert ha egy nő ilyet talál az mindent megtesz hogy megtartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!