Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érthető, hogy azért ejtettem, mert azzal akart bókolni, hogy milyen aranyos kis "átlagos" vagyok?
Évekkel ez előtti történet, azóta már egy másik férfival élek párkapcsolatban, csak felkerült ez a téma egyik barátnőmmel a napokban, és kíváncsi vagyok, hogy az itteniek milyen véleményen vannak (a saját véleményemet nem fogom semmilyen szinten megváltoztatni, tényleg csak a puszta kíváncsiság motivált a kérdés kiírására).
Szóval volt egy fiú, akivel randizgattunk, alakult a kapcsolatunk. Egyszer moziban voltunk az egyik plázában, a film után pedig sétálgattunk, nézelődtünk. Láttunk 3 lányt jönni szembe, póthajuk volt, műszempillájuk, kirakták mindenüket, messziről látszott, hogy szoliznak. Engem nem érdekeltek, de a fiú megbámulta őket, majd megjegyezte, hogy neki ugyan nem kéne ilyen ilyen nő, neki bőven megfelel egy hozzám hasonló, kis átlagos nő szerető szívvel.
Én hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, visszakérdeztem, mire tovább fejtegette, hogy azok a lányoknak csak külső értékeik vannak, szexnél többre nem kellenének. 2 napig nem is válaszoltam neki sehol ezek után, majd megmondtam, hogy nekem nem pálya, és megszűntem neki létezni.
Több fiú haverom kiröhögött, és győzködött, hogy kérjek bocsánatot, mert szeret és csak bókolni akart, de én tartottam magam a döntésemhez.
Nem tartom magam átlagosnak, külsőre évekig dolgoztam, amíg kihoztam magamból a maximumot. Tökéletesre edzett alakom van (nem izomagy), divatosan, szexin (nem kvásan) öltözködöm, ápolt vagyok, mindenem szépen meg van csinálv (haj, köröm - nem mű!, szolid smink), és személyiségre sem vagyok átlagos (rossz értelemben sem).
Miért kellene olyan férfi valakinek, aki őt egy átlagos kis szerető szívű szürkeegérnek tartja? Szerintem azok a lányok nem szépek, hanem közönségesek, és nekem nem kell olyan férfi, aki úgy beszél, mintha ők lennánek a gyönyörűek, de üresek, én pedig a kis semmilyen, de legalább szerető szívű (bullshit :D).
Akinek ilyen a hozzáállása, szépérzéke, annak nem fognak mindig az ilyen ízléstelen nők tetszeni az "átlagos" párjuk mellett?
Ez azért volt a pasinak öngól, mert amíg azoknak a lányoknak a külsejét értékelte, addig a tiédet alább értékelte, és próbálta a belsőddel kompenzálni.
Úgy döntöttél és cselekedtél, ahogy jogosnak érezted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!