Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nem érthető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem érthető, hogy azért ejtettem, mert azzal akart bókolni, hogy milyen aranyos kis "átlagos" vagyok?

Figyelt kérdés

Évekkel ez előtti történet, azóta már egy másik férfival élek párkapcsolatban, csak felkerült ez a téma egyik barátnőmmel a napokban, és kíváncsi vagyok, hogy az itteniek milyen véleményen vannak (a saját véleményemet nem fogom semmilyen szinten megváltoztatni, tényleg csak a puszta kíváncsiság motivált a kérdés kiírására).

Szóval volt egy fiú, akivel randizgattunk, alakult a kapcsolatunk. Egyszer moziban voltunk az egyik plázában, a film után pedig sétálgattunk, nézelődtünk. Láttunk 3 lányt jönni szembe, póthajuk volt, műszempillájuk, kirakták mindenüket, messziről látszott, hogy szoliznak. Engem nem érdekeltek, de a fiú megbámulta őket, majd megjegyezte, hogy neki ugyan nem kéne ilyen ilyen nő, neki bőven megfelel egy hozzám hasonló, kis átlagos nő szerető szívvel.

Én hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, visszakérdeztem, mire tovább fejtegette, hogy azok a lányoknak csak külső értékeik vannak, szexnél többre nem kellenének. 2 napig nem is válaszoltam neki sehol ezek után, majd megmondtam, hogy nekem nem pálya, és megszűntem neki létezni.

Több fiú haverom kiröhögött, és győzködött, hogy kérjek bocsánatot, mert szeret és csak bókolni akart, de én tartottam magam a döntésemhez.

Nem tartom magam átlagosnak, külsőre évekig dolgoztam, amíg kihoztam magamból a maximumot. Tökéletesre edzett alakom van (nem izomagy), divatosan, szexin (nem kvásan) öltözködöm, ápolt vagyok, mindenem szépen meg van csinálv (haj, köröm - nem mű!, szolid smink), és személyiségre sem vagyok átlagos (rossz értelemben sem).

Miért kellene olyan férfi valakinek, aki őt egy átlagos kis szerető szívű szürkeegérnek tartja? Szerintem azok a lányok nem szépek, hanem közönségesek, és nekem nem kell olyan férfi, aki úgy beszél, mintha ők lennánek a gyönyörűek, de üresek, én pedig a kis semmilyen, de legalább szerető szívű (bullshit :D).

Akinek ilyen a hozzáállása, szépérzéke, annak nem fognak mindig az ilyen ízléstelen nők tetszeni az "átlagos" párjuk mellett?

2017. nov. 29. 18:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
20%
Köszönöm Achilles! Idővel mindenkinek szüksége van a megújulásra. 😊
2017. nov. 29. 19:39
 22/49 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit. A többiek csinálták. :) Ja, és egy ember nem elég a 0%-hoz, egyetlen ember pontozását ki sem ír még a rendszer. Szóval kizárólag pirosat gyűjtöttél. Több embertől is.
2017. nov. 29. 19:40
 23/49 anonim ***** válasza:
5%
Menten elvonulok a sarokba sírni hogy miért nem lehetek olyan tökéletes mint te, és hogy nincsenek ilyen önelégült agyhalott nőtársaim akik mindig mindenhol ott lennének és jól kiállnának a hányadék értékrendem mellett, hogy ezzel tovább erősítsék bennem hogy mennyire egy szar ember vagyok és ártalmas része a társadalomnak. Szerencsédre a te életedben és még itt is vannak ilyen társak akikre számíthatsz, nekem nincsenek. De így legalább már nem csak magadnak kell mondogatnod a baromságod, hanem vannak itt szolgatársak is akik megteszik neked. Mennyivel kényelmesebb így.
2017. nov. 29. 19:42
 24/49 A kérdező kommentje:
Rendben, szép estét a sarokban!
2017. nov. 29. 19:45
 25/49 anonim ***** válasza:
4%
Ha elköszöntél már egyszer akkor miért annyira fontos hogy mindenképp tiéd legyen az utolsó szót és accepteld minden mondatom?
2017. nov. 29. 19:47
 26/49 anonim ***** válasza:
96%
A srác lényegében kifejtette, hogy neki az a legfontosabb bármely nőben, hogy az illető milyen típusú használati tárgy lenne a számára. Van, aki érzelmileg lehúzható (a kis átlagos nő szerető szívvel), aztán van a másik, aki nem több egy d*gnivaló testnél. Szerintem a kérdező jól döntött, amikor kirúgta.
2017. nov. 29. 20:30
 27/49 anonim ***** válasza:
97%
Ismerkedős szakaszban egy ilyen beszólás... ez a nők 90%ánál hatalmas öngól a férfi részéről. Arról nem beszélve, hogy veled randizik, de más nőket bámul, kritizál. ez bármelyik nem részéről hatalmas baklövés lenne, szóval nekem teljesen érthető a reakciód.
2017. nov. 29. 20:33
 28/49 anonim ***** válasza:
41%

A srác kretén volt. Miért bámult meg és szólt le más nőket? (Mert valójában igen is bejönnek neki az olyan nők, de tudja, hogy nincs rá esélye)

Emellett eleve visszatetsző az olyan bók, hogy másokhoz hasonlít.

De te se vagy szimpatikusabb, ugyanennyire visszatetsző, hogy ennyire el vagy ájulva a tökéletesre edzett alakodtól és ragyogó személyiségedtől.

És ugyan nem tudsz róla, de azért sértődtél meg, mert a tökéletesre edzett alakod ellenére komplexusaid és önértékelési gondjaid vannak, amiket évek alatt sem tudtál feldolgozni. Pedig már tökéletesre edzett alakod van.

2017. nov. 29. 20:44
 29/49 A kérdező kommentje:

Nem magára az alakomra vagyok igazából büszke, hanem a kitartásra. Bárkinek lehet nagyon jó alakja kellő ráfordítással. Tudatos étkezés és sport mellett senkinek sem lesz rossz teste.

Pont ezért van mire büszkének lenni, ugyanis az ember kapja a feszes, sportos testet, hanem kitartó munka eredménye.

Olyat pedig nem írtam, hogy a személyiségem csodálatos, csak annyit, hogy nem átlagos. Ez pedig tény, de tudom, hogy vannak olyan "különlegességeim", amik kifejezetten hátrányosak, rosszak.

Egyébként, tegyük fel, hogy a sráccal semmi gond nincs, ő tényleg egy csodálatos ember, akinek a belső a fontos, és ezért "bókolt így" (szerintem marhára nem így van, de tegyük fel :D)... Ez esetben is jól tettem, hogy nem maradtam vele, ugyanis én nem olyan vagyok, amilyenre gondolt. Nem vagyok egy cicomáktól (műszempilla, műhaj, műköröm, ordenáré smink) szerénységből tartózkodó, átlagos, kitűnni nem kívánó romantikus lelkecske. Azért nem nézek ki úgy, mint azok a lányok, mert szerintem csúnyák ezek a mű dolgok, és nem érzem úgy, hogy szükségesek. Nem azért, mert szerény vagyok, és "inkább a belsőre adok, mint a külsőre". Szerintem nem függnek össze a belső és a külső értékek, olyan ember is lehet lelkileg értékes, aki sokat ad a külsejére.

Egyébként meg azzal értek egyet, amit itt többen írtak: hogy neki valójában külsőre az ilyen nők tetszenek.

Komplexusaim pedig nem hiszem, hogy lennének, már leírtam, hogy mi ihlette a kérdést.

Egy barátnőmmel került szóba, éppen kellemetlen randikról sztorizgattunk, és elmeséltem neki ezt az esetet, és neki nagyon tetszett volna ez a "bók". Szerinte kincs egy ilyen férfi, aki így megveti ezeket a műnőket. Vitatkoztunk a témán, mert szerintem nem fogta a lényeget. Kíváncsiságból írtam ki ide a kérdést, már leírtam, hogy nem fogok változtatni semmi szín alatt a véleményemen, én biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, és rendjén van, amit gondolok.

2017. nov. 29. 21:06
 30/49 A kérdező kommentje:
*NEM kapja
2017. nov. 29. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!