Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy általában az aranyos kedves okos átlagos nők akikkel lehet beszélgetni azok hamar elkelnek viszont rengeteg ilyen férfi még szingli?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy ha egy nő átlagos lehet vele beszélgetni okos, akkor hamar elkel viszont a barátaim pl Itt vagyok én is pont ezt mondják rám kedves okos férfi vagyok akivel jól el lehet beszélgetni és átlagos és mégis nem keltünk kell2019. jún. 29. 07:03
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem kéne általánosítani mert ez nem minden esetben van így😄 én se keltem el, pedig lehet velem beszélgetni, kedves és normális nő vagyok mások szerint. Meg kinek mit jelent az átlagos, szerintem ez is egyén függő.
12/15 anonim válasza:
Mert a kedves, aranyos az nőiesnek számít.
Egy férfi ne kedves, aranyos legyen, hanem tökös, magabiztos, domináns, vicces, jó dumás.
13/15 anonim válasza:
"De tényleg szinte mindenben jobbak a férfiak mint a nők..." - Nem is értem, miért vagy egyedül, tényleg... :-D
14/15 anonim válasza:
Nemenként eltérnek az átlagos társkeresési preferenciák.
Egy nő bármikor találhat kedves, aranyos srácot. Ez nem egy plusz srácként, ez a kiindulási alap. Ha csak ennyit tud hozni egy srác, akkor nem lesz kelendő.
A srácoknál viszont nincsenek extra elvárások. Ha pár alap dolog megvan, akkor az illető nő már jó eséllyel bejön neki.
15/15 anonim válasza:
Te? Kedves, meg OKOS? :D Most ez egy vicc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!