Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a férfiak sokkal igénytelenebbek társkeresés terén mert nekik szinte csak annyi az elvárás hogy kedves aranyos és legalább átlagos vékony legyen a lány a nőknek meg sokkal több az elvárás a férfiak terén?
A férfiaknál, az, hogy mennyit keres a nő, és mit dolgozik, az 100x kevesebbet számít mint fordítva.
A lényeg, hogy legyen egy normális munkája, ne egy k**úrva legyen. Sok nőnél gondot okoz ha teszem egy férfi árufeltöltő egy üzletben. Ez a férfiaknak abszolút nem okoz gondot.
"mert nekik szinte csak annyi az elvárás hogy kedves aranyos és legalább átlagos vékony legyen a lány"
Nekem ilyen fiú nem kellene, akinek csak ennyi számít.
Vannak igénytelen férfiak, akiknek tényleg nem számít. Az ilyenek nem is találnak soha normális partnert. Egyébként az intelligenciával elég szorosan összefüggő dolog. Minél "értéktelenebb" vagy unintelligensebb valaki, annál kisebb elvárásai vannak a párjával szemben.
Én személy szerint egy férfit sem ismerek akinek elég, ha egy csaj kedves meg nem bányarém. Ezt mindenki nagyon nagyon kevésnek gondolja a környezetemben.
Nem igénytelenek, hanem nincs semmi realitásuk (legalábbis az ittenieket figyelembe véve, az életben nem tudom mi a helyzet, mert nem járok kb. sehova).
Ha valaki pl olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy csúnya, elhízott(legalább 100 kiló felett van, persze a magasságot is figyelembe véve), legfeljebb minimálbérből él, mert másra nincs igénye, esetleg szűz is stb ezek a férfiak is top kategóriás nőket akarnak maguknak, mert az jár nekik. Ha meg a nő pl közli, hogy nem szeretetszolgálat, akkor meg elhordják mindenfélének.
Szerintem embere válogatja az igényszintet. Nem lehet általánosítani, főleg nem ilyen nagyra nyított ollóval, mint a nemek.
Sokkal inkább igaz, hogy a hasonló a hasonlónak örül. Illetve, hogy olykor a felek kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!