Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a férfiak sokkal igénytelenebbek társkeresés terén mert nekik szinte csak annyi az elvárás hogy kedves aranyos és legalább átlagos vékony legyen a lány a nőknek meg sokkal több az elvárás a férfiak terén?
"Nőben tényleg nem találkoztam olyannal, akinek mindegy, csak férfi legyen."
Én igen.
De ahogy sokan írták, valóban egyéni különbségek vannak abban, hogy ki mit vár el a másik nemtől...
Szerintem a kulcs az önismeret... Ha ismerem magam, akkor tudom, hogy hosszú távon milyen tulajdonságokat keresek a másikban és mik azok, amikkel nem vagyok képes együtt élni. Minél magasabb valakinek az önismerete, annál "válogatósabb", viszont ez egyben azt is jelenti, hogy nagyobb eséllyel jön össze olyannal, akivel hosszú távon is képes kapcsolatot működtetni.
ez mindig is így volt és így is lesz. Nő és férfi között más a szempont. Családalapításnál, ha a nő szül 2-3 gyereket nyilván a férfi keresetéből fognak élni egy jó pár évig és a nő karrierje igencsak háttérbe szorul egy életre. Persze, tegyen ő is bele a családifészek anyagi hátteréhez. Együtt gyűjtsék össze az anyagi javakat, de nem a nőre hárul az anyagi háttér finanszírozásának nagyobbik hányada.
Tisztességesen nevelni a gyerekeket, foglalkozni velük, mosni, főzni, takarítani ugyan olyan meló, csak ugye nem kap érte pénzt.
Ilyen esetben elég, ha a nő szorgalmas, kedves, gondoskodó és azért ne hízzon fel 120 kg-ra. Szóval valamilyen szinten igaz, de nem ennyire fekete és fehér.
Valóban a férfiak sokkal igénytelenebbek társkeresés terén mert nekik szinte csak annyi az elvárás hogy kedves aranyos és legalább átlagos vékony legyen a lány a nőknek meg sokkal több az elvárás a férfiak terén?"
Ne mindenki nevében beszélj, azért le hagytál sok dolgot ami fontos lenne egy magam fajta férfi számára, fizesse a kajáját , ne kelljen mindenre meghívni, főznie nem kell nekem mert én is tudok, ne az legyen a legnagyobb témája hogy kinek milyen hibája van és azt felnagyítani 10xer, gondolkodjon reálisan ne álmokat kergessen.
Maximum az élet bizonyos területein belül.
A külső és belső tulajdonságok ugyanúgy fontosak. És az intelligencia nem attól nagyobb vagy több, mert valakinek diplomája van.
Pláne nem az emberismeret és az élethez való hozzáállás, emberséget nem tanítanak. És azt sem , hogy , hogyan boldogulj az életben.
Nem elvárás egy autó, nem elvárás , hogy ne lakjon otthon, és az sem elvárás, hogy fél milliót keressen. Legyen egy tisztességes állása, ha el tudja tartnai saját magát már az plusz pontnak számít a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!