Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak évek óta nem volt barátnője, mégsem szólít le soha senkit és tinderen is hiába van matche nem ír rájuk akkor valójában nem is akar senkit?
Valaki tetszhet neki és arra vár? Vagy miért lehet?
Nem meleg.
Az en haverom is ilyen.
O egyreszt nagyon elfoglalt a meloban.
Masreszt sokaig nem tette tul magat a szakitasan, evekrol beszelunk.
Harmadszor meg, eleg magasra tette a mercet, meg nem is igazan akar kapcsolatot.
Szerintem már rég elfelejtette hogy fent van.
Én is voltam úgy, hogy fent voltam irkaltak a nők én meg nem is tudtam róla.
Meg az is lehet, hogy egyszerűen parázik. Rengeteg férfi fél közeledni a nõk felé, még neten is. De valszeg vagy egyedül akar maradni, vagy eljár qvázni, sok férfinek megfelel.
Vagy rájött, hogy meleg és nem meri felvállalni.
Vagy lehet bele van zúgva egy lányba, és mást nem akar csak õt.
Lehet depressziós, vagy lelki problémái vannak.
Elfoglalt, karrier, tanulás stressz. Stb
Ezeket tudom elképzelni magamról miért nem csajozok 😅
Butaság ez a nem tette túl magát a szakitáson szöveg.
Mennyi de mennyi nő megy kapcsolatból kapcsolatba azzal a jelszóval hogy "feledteti" az előzőt.
Aki ezt nem teheti meg az a férfi mert a nők kiszagolják ha a pasi nincs túl a szakításon és nem hagyják hogy megtehessék azt amit ők is
Régen volt egy komoly kapcsolata ami 4 évig tartott, de közös megegyezéssel szakítottak. Szerintem az már nem befolyásolja.
A munkába nem temetkezik bele, mert igaz 8-tól 4-ig dolgozik, de utána nem kell hazavinnie a munkáját és túlórázni sem szokott.
Egy valaki szerintem tetszik neki, de a nőnek van barátja, úgyhogy biztosan nem nyomulna rá.
Azt ő mondta nekem,hogy kb. vagy 5 éve nem feküdt le senkivel. (bár igaz, a prostit mindenki tagadja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!