Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mit akar egy nő valójában hallani?
Figyelt kérdés
Mi azt mondjuk, egy pasi legyen ápolt, intelligens jó humorú stb., de ezek mellett van egy kisugárzási faktor, ami akár minden mást felülír (nálam is). Így a büdös, alkoholista, de vidám, magabiztos, biztonságot nyújtani képes motoros rocker pasi is befutó lehet, láttam már ilyet :)). Szóval ti mit gondoltok, mi az, amit mi nők mondunk, hogy szeretnénk, de valójában hallani akarunk? Mi az, ami működik nektek a párkeresésben? 19/l2017. ápr. 25. 16:27
1/6 anonim válasza:
Sajnos olyasmit, hogy "mindenem a tiéd úgy, hogy neked semmit nem kell csinálni érte" + még olyat is ami emellett szerető tartására ad engedélyt
2/6 anonim válasza:
Kérdező, azért a büdös alkoholista, akinél mar az elején kibukik, hogy az, eléh kevés esélyjel indul általában komoly kapcsolatok terén :)
3/6 Krukutyán Levente válasza:
A szerelem nem ilyen listás alapú, hogy pipálgatom mindig a tulajdonságait és egyszer csak úgy döntök, hogy beleszeretek.
4/6 anonim válasza:
Karrierem van, házam, autóm, barátaim, hobbim, jól nézek ki, egészséges vagyok. Már csak te hiányzol az életemből. Gyere hozzám, szülj nekem gyereket és éljünk boldogságban és hűségben, szexeljünk sokat. Öregen és szottyadtan is szeretni foglak, ha nem akarsz nem kell dolgoznod és felszedhetsz pár kilót is, úgy is gyönyörű leszel.
Én ezt hallanám a legszívesebben.
5/6 anonim válasza:
" ha nem akarsz nem kell dolgoznod"
Na ez az igazi női ultimate álom.
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, az első fején találta a szöget, de őt mégis le, a 4-est meg felszavaztátok :DD
2017. ápr. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!