Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar valójában?
Együtt voltam egy sráccal 2 és fél évig tartott a dolog, de nagyon sok olyan dolog történt, amire nem szántunk elég időt, hogy megbeszéljük.
Én úgy éreztem ő volt az igazi, ő is ugyanezt mondta nekem,de a kapcsolat utolsó pár hónapja már erőltetett volt, nem az jött, amit akartunk és ami az elején volt, és ez mindkettőnknek fájt.
Hónapok teltek el a szakításunk óta, nagyon csúnya vége lett, letiltott fb-ról, én még találkozni akartam, hogy megbeszéljük, de ő nem volt hajlandó.
El se tudtam képzelni hogy lesz ilyen, de feloldotta a letiltást és írt messengeren, hogy " Jó lenne, ha vissza adnád azt a pulóvert, amit nálad hagytam még anno, mert nagyon szeretem."
Én meg felhívtam, de csak a pulcsiról kérdezett, aztán megbeszéltük, hogy majd talizunk és visszaadom.
Szerintetek mi van e mögött?
(mert szerintem ha a pulcsi kell neki dob egy sms-t, nem bajlódik a fb-al.)
de kíváncsi vagyok rátok. :)
köszi.
23l 27f
Hmmm..."dob egy sms-t".
Mit gondolsz a számodat nem törölte ki? :D
Nekem is vannak pulóvereim, amiket semmilyen körülmények között nem hagynám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!