Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mit szeretne a srác akkor, ha szüneteltetni akar egy elég jól menő kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 19:20
2/7 anonim válasza:
valami probléma van a kapcsolattal és kifelé kacsintgat! Inkább kérdezz rá, hogy miért, próbáld kihúzni belőle a miértet!
3/7 anonim válasza:
elege van belőled. szép vagy se ez van. szünetet akar.
nem biztos hogy van más csaj.
5/7 anonim válasza:
Butaság szerintem a szünet :/ Nekem azt akarta a barátnőm , de megmondtam , neki , hogy hülyeség... Ez olyan , mintha elvágnál egy kötelet , majd összekötnéd... Az már nem ugyanaz. Együtt maradtok , de valami megtörik. :)
Az idő pedig nem old meg semmit :) Pl. leraksz egy órát az asztalra ami nem működik :) Amíg nem cserélsz elemet nem javul meg.
6/7 anonim válasza:
Másik csajt, de ha nem jön be, akkor visszamenni hozzád. Nyitva hagyni egy kis kaput...
Mivel nem tudsz ellene tenni menjél bele és látványosan gyere össze mással, majd mikor szarul esik neki, akkor hivatkozz rá, hogy "Te akartad hogy legyen szünet". Ha nem esik szarul neki, akkor már úgy is mind1 volt.
7/7 Költőnő? válasza:
Annyira ezek szerint mégsem megy jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!