Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nem túl szép lány helyes, magas pasit akar, jól menő vállakozással, . Ők mit adnának cserébe? Mert igényeke vannak a lányok részéről egekben, de ők miért nem nyújtanak semmit?
Miért várhatnának el? Biztos hogy soha nem kezdenék egy ronda és mellé még kövér lánnyal. Innentől kezdve aztán tőlem azt vár el amit akar. :D
Mindig vannak olyan emberek, ahol az egyik fél jóval jobban néz ki, mint a másik, de ez kétoldalú, sokszor a fiú sokkal csúnyább.
#2-nél a pont!
Egyébként személyes tapasztalatom, hogy a csúnyácskább lányok sokkal többre hajlandóak az ágyban. A cicababák úgy vannak vele, hogy szép vagyok, meg fullos csaj vagyok, örüljön, hogy megkapott. Míg a nem olyan szépek a szexel kompenzálnak. Azaz, ha jó szexet akarsz ne plázacica modelleket hajtsd!
Alapvetően mindkét nem a szépséget keresi (ez emberi tulajdonság), de hogy kinek mi tetszik az már változó. Engem a pénz nem érdekel (legalábbis a másik pénze nem). A külső miatt még soha nem írtam le senkit, de volt már olyan, hogy valaki ránézésre taszított, pedig másoknak bejött. Az ápolatlanság már indok lehet.
Egyébként tapasztalatom szerint az ember a vele egy kategóriában lévő párral lehet a legboldogabb. Túl jó pasi mellett folyton csúnyának érezném magam. Volt olyan barátom, aki egyáltalán nem volt helyes, de engem nem zavart, mert szerelmes voltam és én láttam benne a szépet. Ő viszont megcsalt, mert be kellett magának bizonyítania, hogy ő jó pasi és erre én kevés voltam.
Egy átlagos 25 éves lány.
Abszolút igaz. Ha megnézed társkeresőn is minden 160 80 kg-os nő is magas, jóképű stb férfit akar. Persze nem árt, ha van pénze is. Mit adnak cserébe? Hát a testüket. Legyünk őszinték, a mai fiatal nők nagy része nem is tud mást adni a testén kívül.
"Ezt fordítva is el lehet ám mondani. Én meg azt veszem észre, hogy a nyomigyerekeknek vannak az igényeik a csillagos égben a nőkkel szemben. Mindig azt kérdezik: "hol vannak a szép, okos, kedves lányok? A szép lányoknak miért a gazdagok kellenek?" közben meg ott a sok átlag lány, aki beérné átlag pasival, de neeeem. És igen, szerintem ez a 10ből 8 kicsit túlzás, de igen, az olyan lányok is menjenek a francba. Szerintem mindkét nemből van egy kicsi olyan réteg, amelyik a belső értékeket nézi. aztán ennyi."
Nem, nem igaz. Nézz már fel mondjuk a párom hura, és hasonlítsd össze a férfiak és nők elvárásait. A nőnek kb 3x annyi van külső terén. Minden átlagos, butácska liba azt hiszi, hogy neki különleges férfi jár. Csak tudnám miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!