Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova járjak helyes magas barna fiúkkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 10:47
2/13 anonim válasza:
ha ilyen könnyű lenne, akkor mindenki csak elmenne a kávézóba, ahol helyes alacsony kékszemű fiúkkal lehet ismerkedni, aztán ha meguntuk őket átmegyünk a könyvtárba ahol az izmos négerek vannak, de előtte beugrunk egy moziba ahol a szálkástestű olasz macsók találhatóak.
4/13 A kérdező kommentje:
Okéé..
Miért egy barlangba ismerkedjek ?? 2.. válaszoloo..
2012. aug. 27. 10:59
5/13 anonim válasza:
problem? am vedd fel velem a kapcsolatot ha megtaláltad azt a helyet szívesen jövök :P én fociedzésre gondoltam am így rögtön, ott vannak dögivel. 2. voltam :D
6/13 A kérdező kommentje:
Okes.. Menjünk.
Én westendre gondoltam..
Irj privit ha akarod :PP
2012. aug. 27. 11:22
7/13 A kérdező kommentje:
Nem jo a fociedzés olyan csunyák vannak ott. FUjj..
De hallod itt ewlmentem barátnőmmel arénába ott dögivel voltak.. NA megyünk ,? :OO
2012. aug. 27. 11:26
8/13 anonim válasza:
195 cm 90 kilo sportos, helyes fiu eleg neked? akkor ide :P
9/13 anonim válasza:
menjünk! vadásszunk a shoppingoló pasikra ^^
10/13 anonim válasza:
Menj a legközelebbi durandába, vagy a 8. kerületbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!