Szerintetek hogy néz ki jobban Tom Hiddleston?
Eleinte nekem nagyon furcsa volt az eredeti, világos hajával, mivel én is Lokiként, a Thorban ismertem meg őt, ráadásul az első interjúiban, amiket megnéztem, még fekete volt a haja.
Viszont mostmár hogy megszoktam, mindkét hajszínnel nagyon tetszik. Nem tudnék választani... Talán fekete... vagy nem tudom... :DDD
Kérdezz két könnyebbet! ;)
Fekete sokkal jobban kiemeli a szemét.(amúgy zöld vagy kék?) én meg ezt nem tudom eldönteni. :D
Rövid fekete haj állna neki a legjobban!
Húú kettőt és könnyebbet:D
Barna hajjal tényleg jobban látszik a személyisége,vidám,eleven,de fekete hajjal olyan szívdöglesztő:( és valahogy olyan gonosznak néz ki tőle...
Oh amúgy én dupla dilemmával viaskodomXD
Név szerint: Szakállal vagy szakáll nélkül?
Olyan nehéééééz :( Olyan mintha különböző személyiségek lennének:(
Emlékszem, én a Bosszúállókban láttam először, azonnal beleszerettem Lokiba (avagy Tom játékába? ördögi kör:), majd otthon azonnal rákesetem a színészre, és döbbenten nyugtáztam, hogy a valóságban semmiféle hasonlóság nincs Tom és a karakter között. Nem is tetszett eleinte. Majd megnéztem a Thort, plusz interjúkat, animációkat, képeket, cikkeket olvastam, és az intelligenciája, műveltsége, a rajongókhoz való viszonyulása mindent megváltoztatott. Ebből is látszik, hogy a külső semmi, és a belső értékek a fontosak.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem Loki kiszámíthatatlan, manipulátor karaktere nagyon tetszik, ha létezne, őt is elfogadnám :D A nőket valahogy egyébként is vonzzák a veszéllyel megfűszerezett rosszfiúk. :) Úgyhogy én a fekete hajra voksolok, borosta nélkül, de ha szőkén összefutnék vele, azt hiszem akkor is elfelejteném merre van az előre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!