Lányok! Szerintetek melyik színész pasi a leghelyesebb?
Hát szerintem a legszebb egyértelmű, hogy Johnny Depp, de az én legimádottabb szerelmem Tom Hiddleston ...:$ Érte nagyon odavagyok... Főleg a szemeiért...anyám, attól végem van:$ :3
Hát, számomra a legvonzóbb és legférfiasabb színészpasi Nicolas Cage. Egyszerűen imádom a száját, szívesen adnék rá egy csókot, de imádom a kezeit, és a szemét is, meg az egész testét :) persze nekem is bejön pl. Mario Casas, Channing Tatum, Ryan Gosling, meg még sok pasi de Nicolas A FÉRFI számomra. Igaz, hogy nem az a tipikus szépfiú, de attól nekem ő az álompasi. :)
18/L
Kösz mindre ment a zöldpacsi:)
Amúgy meg én is ezen lepődtem meg, hogy hogyan tetszhet nekem, amikor nem is helyesek az angolok, és ő egy tipikus...viszont az angol stílust imádom! Arctic Monkeys, Hard-fi, Rolling Stones stb...És a Blöff c filmben is tetszik, ahogy fel van öltözve benne Török és Tommy. És Tom stílusa is pont ilyen
Nah Hiddleston szerintem is megér egy misét. Mondjuk nekem elég egy brit akcentus és végem van, mint a botnak.
Ezért mindig megkapom, hogy hülye vagyok és nincs ízlésem egy szál sem, de nekem Andrew Scott is iszonyatosan bejön. [link]
Anyukám szerint olyan feje van, mint a sátánnak, de nekem aztán beszélhet. :D (Mellesleg ír fickó.)
Szerintem nem kell külföldre menni ahhoz, hogy helyes magyar színészeket találjunk. Én kapásból tudok legalább hármat, akik szerintem sokkal vonzóbbak mondjuk Brad Pitt-nél (legalábbis számomra).
Itt van például Nagy Ervin, aki nekem az egyik "number one":
Aztán a nem annyira ismert, viszont nagyon helyes Kolovratnik Krisztián:
És hát Fenyő Iván sem elhanyagolható:
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!