Lányok! Szerintetek melyik színész pasi a leghelyesebb?
Figyelt kérdés
Hát szerintem a legszebb egyértelmű, hogy Johnny Depp, de az én legimádottabb szerelmem Tom Hiddleston ...:$ Érte nagyon odavagyok... Főleg a szemeiért...anyám, attól végem van:$ :3
@thetenthdoctor Jézusmária tisztára leesett az állam amikor megláttam a kommented mert nekem Sly Stallone a legnagyobb szerelmem a világon és úúúristen *-* <33333 úgyhogy pacsi:PP Egyszerűen...a leghelyesebb a világon,régen és most,66 évesen is.ó apám...*___* amúgy Mickey Rourke se rossz;D de Sly a legjobb.egyértelműen.na jó még Chris Evans-t is nagyon bírom,az a pasi rohadtul szexi.:D a többi színész csak úgy elmegy...:p
2012. aug. 13. 19:48
25/36 slystalloneslover válasza:
jajjj Nick Moran-t (Scabior a HP-ból) és Christian Coulson-t (Tom Denem) majdnem kihagytam,ők is iszonyatjól néznek ki.<3
2012. aug. 13. 19:52
26/36 anonim válasza:
Basszus, szinte mindenkinél Johnny?xD Nekem Matthew Gray Gubler a kedvencem.:)) Olyan kis aranyos, és barátságos a mosolya.:))
2012. aug. 13. 20:01
27/36 anonim válasza:
Ó gyerekek, tudtam én, hogy le leszek pontozva egy kissé. :D No mindegy. Amúgy közben rájöttem, hogy Robert Englundot is megzabálom (akár Freddyként is), de ő megint csak az a 40+os kategória. Hiába, én már sosem változom. :D
slystalloneslover: Végre egy rokonléééélek! Örülök, hogy "látlak". X'D :D
2012. aug. 14. 11:51
28/36 anonim válasza:
Jhajj amúgy csatlakoznék az előttem szólóhoz, Matthew tényleg édes, bár a Gyilkos Elmékből, mint pasi nekem inkább Joe Mantegna jön be. De végül is abban a sorozatban nincs rossz pasi. :P
2012. aug. 14. 11:52
29/36 anonim válasza:
Szerintem én is le leszek pontozva. :D Nekem valahogy furcsa ízlésem van, és a másoknak talán kicsit rondább pasik tetszenek... Persze van kivétel. :D
Johnny Depp, Ray Liotta, John Cusack, Antonio Banderas... Istenem, ezek a pasik minél idősebbek, annál szexibbek. Jól áll nekik az idő :D Kivéve talán Raynek, aki eléggé szétszabatta az arcát. :( Ahwahw csorog a nyálam, szép álmom lesz. :D
2012. aug. 19. 05:06
30/36 anonim válasza:
Nálam Johnny Depp a number1 ;D ö tökéletes! minden benne van ami nekem tetszik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!