Hogyan szerethetek bele egy olyanba, akit nem is ismerek? (bőv. Lent)
Egyszerűen "csak" fanatikusan rajongasz érte. De ez nem jó, próbálj meg elszakadni a géptől, foglald el magad, itt a nyár, menj el a barátaiddal valahova, olvass, rajzolj, ami jól esik.
Lehet szeretni egy embert, rajongani érte, de van egy egészséges határ és szerintem kezded átlépni. A személyisége pedig nem biztos, hogy a valós önmaga, lehet, hogy csak egy álarcot mutat a világ felé.
Tehát nem szerelmes vagy, csak fanatikus. Foglald el magad és meglátod egy idő után "csak" szeretni fogod. :)
Én is így vagyok, csak egy másik színésszel, de azzal már több mint egy éve >.<... na meg egy másik most van kialakulóban :D... Egyébként szerintem nem baj, amíg van rá lehetőséged imádni a távolból, addig semmi rossz nem történhet, kis plusz örömöt visz a napjaidba, és ennyi :)
Én is pozitívan élem meg, van valaki, aki bármikor fel tud vidítani, meg tud vigasztalni, pedig nem is ismerem (ezáltal nincsenek is elvárások, de ez már másik dolog...)
Amúgy simán nézhetnek hülyének, de kit érdekel? :D
u.i.: nézd meg a filmjeit, szerintem erőseb megdobna egy kis endorfinnal :P
Idővel valószínűleg elmúlik. Ez elég gyakori dolog, szerintem a legtöbb emberrel megtörténik, hogy beleszeret egy hírességbe. Nekem is volt már sok, volt, aki csak egy hétig tartott mondjuk:D
Bár a mostani az durvább, már két éve tart, van róla 3000+ képem/videóm, van, hogy napi több órám rámegy, hogy vele foglalkozom. De tény, hogy sokat jelent nekem, volt egy depisebb időszakom amiből nagyrészt ő és a zenéje húzott ki.
De szerintem nálad még enyhébb ez:) Egyenlőre szerintem nyugodtan nézd tovább a filmjeit/képeit, vagy elmúlik magától, vagy esetleg találkozol valakivel, és az feledteti el veled.
Nézd, én egész életemben vérbeli fangirl voltam, szóval teljesen átérzem, amit leírtál.
De hidd el, idővel rájön az ember, hogy ez, ahogy előttem is írták, csak rajongás. Nem meglepő ez a dolog. Tom például egy nagyon jóképű, intelligens és jófej pasas, nem csoda, ha az embert megfogja.
Tinédzserként én is úgy voltam, hogy aktuális rajongásom tárgyába fülig szerelmes voltam, de ahogy idősödtem, rájöttem hogy ez nem szerelem. Hidd el, személyesen egész más minden ember. Olyan dolgok zavarhatnak benne, amiket így el sem tudsz képzelni. Szóval lehet, ha személyes közeli ismerőse lennél Mr. Hiddleston-nak, egy hetet sem bírnál ki mellette. Sosem lehet tudni.
Amíg a rendes életedre nem megy rá a fanolás, a rajongás, addig viszont nyugodtan ábrándozhatsz róla.
Én is azt teszem, van is egy Hiddlestoner/Loki's Army blogom Tumblr-ön. Ott legalább másokkal együtt adhatjuk ki magunkból a frusztrációt. :D
Minden jót neked! :)
Egy 23 éves Hiddlestoner
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!