Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetek 2 pasit?
Figyelt kérdés
Szoval roviden.19 eves vagyok es az egyik pasit kicsikorom ota szerettem de o soha nem akart velem lenni, miondig kifogasolt. En meg csak szenvedtem. Mivel tesom egyik legjobb baratja es masadik szomszedunk tul sokat lattam. De aztan volt par kapcsolatom, elore nem erdekeltek mert ezt a fiut szerettem. Aztan belekezdtem egy uj kapcsolatba most mult 3 eve es azt hittem h a"regi" sracot lefeledtem . Azthittem h vegre kiszerettem belole es most ujra szerelmes vagyok ojanba aki viszont szeret. De kb.1 honapja a "regi"srac azt mondta szeret velem akar lennni. Felobantaka azerzesek ujra bennem es aztmondtam jo szakitottam a parommal 3 ev utan . De mikor belekezdtunk a parom hianyzott igy szakitottam 2 nap utan. Aztan vegre a parommal lehettem de akor meg vele nm voltam boldog a masik hianyzott. Ismet kibekultem a "regi" sraccal de megint nm ment. Mert a masik hianyzott igy kibekultem a parommal akivel mar 3 eve vagyunk egyutt es azt hittem szertetem. De most nmtudom eldonteni h kit szeretek?! Ha ezzel vagyok megorulok a masikert ha a masikkal vagyok belebolondulok a fajdalomba h nm lehet az enyem ez. Fogalmam sincs mit tegyek. Maradtam a a 3 eves kapcsolatomnal de igy nm megy. Viszont ha a masikkal vagyok akor megint nm megy. Nm tudom mit tegyek? Mind keettot szeretem, es hianyzik mind2 ha a masikkal vagyok.2012. jún. 9. 17:52
1/5 anonim válasza:
nem ugyanabban a formában, de szerintem igen. többfajta szeretet van, szerelem, kötődés, stb.
2/5 aszomszedneni válasza:
Nem ! 2 pasit egyszerre nem szerethetsz. Egy időben , csak páratlan számú / mennyiségű pasit lehet szeretni és még így sem árt vigyázni !
pl.
1 pasit szeretsz : az normális
3 pasit szeretsz : r*banc vagy
5 pasit szeretsz : nagy r*banc vagy
7 ... no comment !
3/5 anonim válasza:
szerelemmel biztosan nem és lehet,hogy te nem is magát a pasit szereted,hanem úgymond vagy magába a szerelem érzésébe vagy szerelmes vagy pedig pusztán az emélekbe.
másrészt nekem az a véleményem,hogyha ennyire nem tudsz a szívedre hallgatni,hogy ki az akit tényleg szeretsz,akkor egyik pasi sem az igazi számodra.
4/5 anonim válasza:
hát bonyolult..... szerintem mennyel vissza a régihez mond a másiknak hogy minda 2 tűket szereted de nem tudtad eldőntení tehát régébitt válásztótad .. én ennyit tudok móndani
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat...
2012. jún. 9. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!