Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnél egy anya pici fia pasit?
Figyelt kérdés
pl: anyuka a kocsiját kitakarítja, elkészítí neki a kajár ha megy melóba stb...
22 éves énis annyi vagyok de ő nem tud elszakadni a szülői háztól
2012. máj. 20. 20:09
1/12 anonim válasza:
Akkor minek zedesz vele? Ilyen fétised van vagy mi?
2/12 A kérdező kommentje:
együtt vagyunk 4éve lassan és ez most az utóbbi időben alakult ki ! és sajnos nem érzem magam családtagnak náluk ......
2012. máj. 20. 20:21
3/12 anonim válasza:
Ha úgy viselkedsz, hogy nem illesz be családtagnak, akkor mit vársz, őszintén?
4/12 A kérdező kommentje:
éppen ez az hogy nem csinálok semmi bántó dolgot ha ott vagyok házimunkát végzem és érdekes módon levegőnek néznek ha jelen is vagyok
2012. máj. 20. 20:24
5/12 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy féltékeny rád az anya, ezért olyan dolgokkal eteti, amikor nem vagy ott, amikről fogalmad sincs.
6/12 anonim válasza:
Nincs valami oka annak, hogy levegőnek néznek téged? (Nem akarlak bántani, de pl. a származásod, vagy a végzettséged?) És az anyukájának nincs valami betegsége, amiről nem tudsz, és ami miatt megváltozott a párod?
7/12 A kérdező kommentje:
az lehet ma is menni kellett volna egy családi összejövetelre és fáradt voltam ugy tett az anyja óó hogy hadd pihenjen nem muszály neki oda jönni.......... és most utólag kiderült hogy vártak hogy menjek .....
2012. máj. 20. 20:30
8/12 A kérdező kommentje:
tisztességes a végzettségem, 2 szakmám van egy nyelv vizsgám nem vagyok származási hibás.. nem tudom hogy betegsége van e ,de a párom nem ad nekem igazat sokszor, mikor kiöntöm a lelkem hogy mi bánt
... hanem anyukája mellé áll....
2012. máj. 20. 20:33
9/12 anonim válasza:
Na, az már baj. Igazából az lenne az optimális, ha képmutatás szintjén elnéznétek egymás mellett az anyjával. Nem szabadna vitába keveredni. Igazából ezt a gyereket csak úgy tudnád kinevelni ebből, ha el lenne szakítva az anyjától egy darabig.
10/12 anonim válasza:
Az én párom nagy lókötő, mindig úgy hozza ki a dolgokat, hogy semleges marad, mert se engem, se az anyukáját nem akarja megbántani. Ha máshogy csinálná, már rég megfojtottuk volna... Próbálj vele beszélni, esetleg beszélj az anyukájával is, bár nem biztos, hogy eredményre vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!