Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamithatok rá? Anyukám rosszul lett, ö elaludt.

Figyelt kérdés
Mult este anyukám vérnyomása az egekben volt 160/120. Azt hittem túl sem éli. A baratom nalunk aludt,és az helyett,h segitett volna,szó nélkül lefeküdt aludni. Másnap reggel elment dolgozni,es azt se kérdezte meg,h jobban van e.Nagyon kiborultam,mondtam,hogy el se jöjjön,most neki áll feljebb. Mit tegyek?

2012. ápr. 11. 21:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát ... mégis csak az anyósról volt szó... Na viccet félretéve tényleg szemét húzás volt tőle. Majd megbékéltek. :)
2012. ápr. 11. 21:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Egy bunkó. Én elhagynám mert ha most nem állt melléd máskor sem fog.
2012. ápr. 11. 21:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Elég bunkó, hogy nem veszi figyelembe, hogy aggódsz anyukádért. Segíteni nem tudott volna, csak annyiban, hogy ott van melletted és megnyugtat. Én nem tudom mit tennék, ha ilyet tenne a barátom, de az biztos, hogy egy bocsánat kérést minimum kiszednék belőle.
2012. ápr. 11. 21:31
 4/19 anonim ***** válasza:
nemolyan veszes ez a vernyomas
2012. ápr. 11. 21:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem számíthatsz rá. Aki egyszer képes volt cserbenhagyni, az máskor is megteszi. A legjobb megoldás, ha kiadod az útját.
2012. ápr. 11. 22:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazi tahó a barátod, már bocs. Persze nem arról van szó, hogy tutujgassa édesanyádat, de legalább ne feküdjön le addig, amíg pl. jobban nem lesz. Ilyenkor az illem így kívánja. Azt pedig semmibe nem került volna megkérdeznie, hogy jobban van-e anyukád. Igazi önző gyökér a pasid, már ne is haragudj. Én komolyan elgondolkodnék rajta, hogy ha ebben a dologban nem lehetett számítani rá, akkor másban vajon igen?

27/L

2012. ápr. 12. 08:08
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem alap, h segít neked! Nem azt mondom,h egyből hagyd el, de magyarázd el neki megint a dolgot és mondd meg neki,h változtasson. Ha pedig megint csak felhúzza magát, dobd ki....
2012. ápr. 12. 10:29
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem vészes ez a vérnyomás? A normál érték általában 130/85-85. Szegénykém alig tudott beszélni.

Köszönöm a válaszokat. Nem tudom mit tegyek, most is neki áll feljebb, nem érzi a súlyát annak, amit tett, ill. amit nem tett. A mostanáig se kérdett rá anyura, még megsértődött, hogy mondtam, ne jöjjön el. :( el vagyok kenődve. Lehet,hogy nem is szeret???? Forditott esetben én mindig mellette álltam.

2012. ápr. 12. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
1%
Jól tette.Mit aggódjon más anyjáért??Nem volt elég h te sajnáltad?Még jó hogy neki áll feljebb.....
2012. ápr. 12. 14:38
 10/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kommentelö.nyilván nem volt meg beteg egy hozzátartozód sem,és nem tudod milyen rossz érzés. Anyu ugy bánik vele,mintha a második anyja lenne. Nem ezt érdemelte volna.Tessék-lássékból se kérdett rá. És ha más miatt nem,de miattam aggódhatott volna,hiszen tudja hogy anyás vagyok,de mellém se állt.
2012. ápr. 12. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!