Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukám miatt fog szétmenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám miatt fog szétmenni a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
8 hónapja van egy normális kapcsolatom újból (másfél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatom) mivel én még suliba járok így hétköznap nem nagyon tudunk talizni a pasimmal ezért pénteken egyenesen hozzámegyek és vasárnap du. ott is maradok,de anyukámnak ez nem tetszik azt mondja menyek haza szombaton hogy pihenjek vasárnap -.-" a tavaszi szünetkor is felmentűnk barátomnak a batyáékhoz és akkor is mondta anyu hogy menyek haza vasárnap mert kedden suli és hétfőn pihenem kell -.-" állandóan ezzel jönn,egyik pasimat se fogatta el az első 2-3 hónapba nincsen velűk semmi baja aztán meg ez a baj meg az a baj mindig talál valamit :@ A héten megy anyukám háziorvoshoz beutalóért nekem most meg azon veszűnk össze,mert mondta hogy neki nem biztos hogy ad beutalót én megkérdeztem hogy én meg mikor menyek?! erre meg ő mert te sose vagy itthon! mire én: mikor menyek délután vagy hétvégén?! már nem tudom mit csináljak,félek hogy emiatt elvesztem a pasim :(

2012. ápr. 10. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Én értem mit szeretne anyukád. Ideje lenne megtanulni írni kiscsillag.
2012. ápr. 10. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
figyi azt nem tudom, hogy mit tegyél, de nekem 2 éves kapcsolatom van és össz-vissz az iskolában láthatjuk egymást, mert vidéken lakom. Sosem lehetek vele egy egész napot, nemhogy nála aludjak.... még így is azt mondom, hogy irigyellek kissé
2012. ápr. 10. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
"kiscsillag" (xD) hagyd már békén a helyesírásával, lehet, hogy csak ideges és azért kapkodta el... nem tudhatod úgyhogy fogd vissza magad.... (szánalom)
2012. ápr. 10. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
43%

Látom többen is magukra veszik ezt a helyesírás dolgot - jogosan.

Igaza van anyádnak.

2012. ápr. 10. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy idegesít, mert a barátoddal akarsz lenni, de majd ha te leszel annyi idős, mint ő most akkor belátod, hogy csak neked akar jót.
2012. ápr. 10. 19:13
 6/11 A kérdező kommentje:
ideges vagyok 1 kicsit de nem azt kérdeztem hogy milyen a HELYESÍRÁSOM! és amúgy is 20 éves vagyok a párom most lett 22,szóval nem kiskamaszok vagyunk akik szeretnek lázadozni,az a 4 éves kapcsolatoba volt
2012. ápr. 10. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyeneket, hogy "menyek" KÉPTELENSÉG többször is véletlenül elírni. És csak egy szót említettem.

Amúgy attól még, hogy nem vagy kiskamasz, megtanulhatsz írni. Meg azt is megtanulhatnád, hogy hogyan kell nem kiskamaszként viselkedni, és akkor nem fog úgy bánni veled anyukád.

2012. ápr. 10. 19:21
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS! válaszokat 2. 3. és az utolsónak
2012. ápr. 10. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
ja az utolsó előttinek köszi a választ,utolsó te meg csak kötekedni írsz ide??!!! neked meg 1 kicsit lassú a felfogásod -.-"
2012. ápr. 10. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
örülök ha segítettem :)
2012. ápr. 10. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!