Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukám miatt fog szétmenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám miatt fog szétmenni a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
8 hónapja van egy normális kapcsolatom újból (másfél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatom) mivel én még suliba járok így hétköznap nem nagyon tudunk talizni a pasimmal ezért pénteken egyenesen hozzámegyek és vasárnap du. ott is maradok,de anyukámnak ez nem tetszik azt mondja menyek haza szombaton hogy pihenjek vasárnap -.-" a tavaszi szünetkor is felmentűnk barátomnak a batyáékhoz és akkor is mondta anyu hogy menyek haza vasárnap mert kedden suli és hétfőn pihenem kell -.-" állandóan ezzel jönn,egyik pasimat se fogatta el az első 2-3 hónapba nincsen velűk semmi baja aztán meg ez a baj meg az a baj mindig talál valamit :@ A héten megy anyukám háziorvoshoz beutalóért nekem most meg azon veszűnk össze,mert mondta hogy neki nem biztos hogy ad beutalót én megkérdeztem hogy én meg mikor menyek?! erre meg ő mert te sose vagy itthon! mire én: mikor menyek délután vagy hétvégén?! már nem tudom mit csináljak,félek hogy emiatt elvesztem a pasim :(

2012. ápr. 10. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
(2. és 3. válaszíró)
2012. ápr. 10. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!