Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamithatok rá? Anyukám rosszul lett, ö elaludt.

Figyelt kérdés
Mult este anyukám vérnyomása az egekben volt 160/120. Azt hittem túl sem éli. A baratom nalunk aludt,és az helyett,h segitett volna,szó nélkül lefeküdt aludni. Másnap reggel elment dolgozni,es azt se kérdezte meg,h jobban van e.Nagyon kiborultam,mondtam,hogy el se jöjjön,most neki áll feljebb. Mit tegyek?

2012. ápr. 11. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem számíthatsz nagyon rá! Amúgy az meg alap lenne, hogy az ember nemcsak magával foglalkozik...

Egyik válaszoló azt írta, hogy miért aggódjon más anyjáért... azért mert lehet(lehetett volna) az anyósa...

2012. ápr. 12. 21:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát csak lehetett volna, mert most is neki áll felljebb. 2 napja nem is láttam, fel se hivott, csak a vádaskodó sms-ek jönnek. Rájöttem, hogy 2,5 év ide oda, nem szeret :( :( :(
2012. ápr. 13. 09:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem a vérnyomás a probléma (anyukádnak igen), hanem, hogy mennyire tart TÉGED fontosnak az, aki amikor ijedt vagy és elkeseredett elmegy aludni.

Sokkal többet nemigen várhatsz tőle, - ha ennyivel beéred...

2012. ápr. 16. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk megnyugtathatott volna ha be pánikoltál de nekem is volt már ennyi a vérnyomásom.
2012. ápr. 16. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ez a vérnyomás nem kiugróan magas.

Plusz oké, bealudni nem kellett volna, mert legalább tegyen úgy, mintha érdekelné, de hidd el, hogy engem se érdekelne, csak tudom, hogy ezt nem szabad mondani.

Volt már, hogy barátom húgát ügyeletre kellett vinni, megkérdeztem mi baja volt, másnap jobban volt-e, anyja beteg volt, meg ilyesmi, megkérdeztem udvariasságból, hogy jobban van-e jobbulást, balbla, de kb 5 perc után én is sz.artam rá...

Nem vagyok vmi empatikus, és utálom, hogy mindenkivel kvára empatikusnak kell lenni, különben összetörik a drága lelke.

Mindegy ,ez én vagyok, csakhogy hallj egy ilyen véleményt is.

21L

2012. ápr. 16. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Bár nyilván a Te dolgod, és ebben Neked is kell döntened, de ha a a helyedben lennék, úgy ott hagynám, mint a sz@rt. 21/F
2012. ápr. 16. 19:39
 17/19 Hanariko ***** válasza:
9. válaszoló jó nagy PARASZT VAGY! de így nagy betűkkel ám. Igazi emeletes b*rom.
2012. ápr. 16. 19:46
 18/19 Hanariko ***** válasza:
jah és hogy a kérdésre is legyen válasz: ne csak azt mond h ne jöjjön, dobd ki szabályosan, szakíts. Most kiderült mennyire is érdekled őt valójában (mert valóban nem a vérnyomásról van itt szó az ő szempontjából hanem h egy picit se érdekelte te mennyire aggódsz, neked mia a fontos.)
2012. ápr. 16. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem sem számíthatsz rá. Te érzed jól a dolgokat, jogos, hogy kiborultál. Ilyen esetben az a minimum, hogy legalább érted aggódik, ha már az édesanyádért nem is (bár az is elvárható lenne), és nem fekszik le, amíg nem látja, hogy megnyugodtál.
2012. ápr. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.