Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is erre számíthatok?
Bocs, de úgy írsz a barátodról, a kapcsolatodról, mintha eszköz lenne csupán. Idézek:
"Viszont dobni sem akarom, ha másnál is majd ugyanez lesz, akkor semmi értelme szakítani."
"Mert akkor nem sok értelme van hosszútávra tervezni egyikkel sem."
Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy a szükségletei kielégüljenek. Ezért nem is lehet a kérdésedre igazából általános választ adni. Beszéljétek meg! (Rossz kommunikációval sincs sok értelme hosszú távra tervezni...)
Akkor most én is idézek:
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban, de ha nem kapok semmit, akkor iszonyatosan feszült tudok lenni, és azt rajta vezetem le.
Ezt is írtam. Úgyhogy nem csak eszköz. De a szexhez ő is kell. Ha nem kellene nem lenne semmi baj. Ha szerinted itt csak eszköz, akkor az.
"Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy a szükségletei kielégüljenek."
De ha nem elégülnek ki, akkor minek vagy vele? Akkor olyan, mintha a lakótársad lenne, nem?
"De ha nem elégülnek ki, akkor minek vagy vele?"
Minden szükségletedet pontosan úgy, ahogy megálmodod, senki nem fogja kielégíteni. Persze, van egy határ, ahol már tényleg nem érdemes együtt maradni, de el kell dönteni, hogy mely szükségletekről mondasz le egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!