Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is erre számíthatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is erre számíthatok?

Figyelt kérdés
Első barátom, 3 éve járunk együtt. Ő volt az első akivel lefeküdtem. Mivel semmi ilyen tapasztalatom nem volt, vele szoktam hozzá a nemi élethez. Én nem igazán tudtam, hogy mennyit is akarok, úgyhogy azt szoktam meg, ami az ő igénye, a heti 3 alkalom. Ez nekem is kielégítő volt. Viszont most már nem akarja úgy 2 hónapja egyszer sem. És teljesen ki van akadva azon, hogy én továbbra is szeretném annyiszor mint eddig. Ha hozzászoktatott, akkor most mit van kiakadva. Én nem akarok ezen változtatni. Viszont dobni sem akarom, ha másnál is majd ugyanez lesz, akkor semmi értelme szakítani. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban, de ha nem kapok semmit, akkor iszonyatosan feszült tudok lenni, és azt rajta vezetem le. Az sem jobb. Arra vagyok kíváncsi, hogy miért van az, hogy én ugyanazt akarom, mint eddig, ugyanúgy akarom élni továbbra is az életemet, ahogy eddig, nem akarok sem többet, sem kevesebbet, ő meg már nem. Tőle hiába kérdezem, csak annyit mond, hogy már nem érdekli. Ezt nem tudom elhinni. Engem ugyanúgy érdekel még most is. Senkivel sem lehet évekig ugyanolyan sűrűséggel csinálni, mint ahogy megszoktam vele? Mert akkor nem sok értelme van hosszútávra tervezni egyikkel sem. Nekem a hozzáállásom semmit sem változott a három év alatt, most is ugyanannyira akarom, mint az elején. Tudom, hogy majd a gyerek miatt ez változni fog nálam is, de azt még jó 10 évig nem akarok. Addig viszont nem akarok kevesebbet. Szóval lehet olyat találni, aki nem akarja egyre kevesebbszer az évek múlásával? 22/N 24/F

2012. ápr. 6. 11:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam, hogy nem lehet kötődni a személyiségéhez, ha közben kaparod a falat a kielégítetlenségtől. Vagy igen?"

Ez egy nehéz kérdés. Meg kell próbálni megbeszélni vele ezt a helyzetet, mert egyedül nem fogod tudni megoldani és itt a GyK-n sem fog senki tuti választ adni, mert senki nem ismeri a konkrét helyzetet. Aki túl biztosat mond, annak ne higgy.

2012. ápr. 6. 12:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy még fiatal vagyok. De most úgy gondolom, hogy a szex nem azok közé tartozik, amiről hajlandó lennék lemondani. És lehet, hogy ez sosem fog változni, még nem tudom.
2012. ápr. 6. 12:30
 13/23 A kérdező kommentje:
10-esnek. Próbáltam vele beszélni. De csak annyi választ kaptam, hogy őt már nem érdekli. Csak az a furcsa, hogy akkor eddig miért érdekelte? Munkahelyi gondot nem tudok elképzelni, mert egy helyen dolgozunk, és ugyanaz a főnökünk, szóval ott semmi változás nem volt. Más nő, hát lehet. Nem figyelem a nap 24 órájában, lehetséges.
2012. ápr. 6. 12:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez a "nem érdekli" tényleg fura egy kicsit, talán inkább nem akarja elmondani. Talán lehet egészségügyi vagy lelki oka is, nem kell feltétlenül megcsalásra gondolni.
2012. ápr. 6. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Már eleve a kérdésed sem az, hogy megjavulhat-e a kapcsolat, hanem hogy másnál is ez lesz-e. Nem tudom, miért vagytok együtt...
2012. ápr. 6. 12:46
 16/23 anonim ***** válasza:
nem érdekli? akkor szivem, dobd, de nagyon gyorsan...... ez igy nem kapcsolat....
2012. ápr. 6. 12:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát az egészségügyi vagy a lelki okot kihúzni egy férfiból az nem lesz egyszerű. Elég, ha csak apámra gondolok, pl. ha nem visszük akarata ellenére kórházba, perforál a vakbele, mert neki nincs semmi baja. De azért megpróbálom, valahogy kilantozni belőle. :)
2012. ápr. 6. 12:48
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt, hogy mi a helyzet másnál, azért kérdeztem, mert nekem ő az első komoly kapcsolatom. De vannak itt szép számmal olyanok, akiknek már sokkal több a tapasztalatuk, arra voltam kíváncsi. Mert ha ez az általános, akkor jobb, ha ezt mentem meg, hiszen mással sem lenne jobb évek múlva. Akkor minek változtatni? Remélem így már érthető a kérdés.
2012. ápr. 6. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:
nem, nem ez az általános!!!! meg kellene h bolonduljon érted!!!! 3 év után ez van, mi lesz később? belegondoltál már? na és akkor mi van, ha ez az első komoly kapcsolatod? nekem is volt 1 3 éves, de sz.r volt, és 3 év ide, vagy ode, kidobtam.
2012. ápr. 6. 12:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak ellaposodott számára a szex közöttetek, és azért nem érdekli már? Ha unalmas, egyhangú és ugyanolyan minden egyes együttlét, akkor nem csoda, ha nem kíván már annyira.

Szerinted ugyanolyan izgalmas vagy a párod számára, mint az elején? Ha mindig ugyanaz a forgatókönyv minden szexnél, az évek alatt ráunhat az ember. Gondolj csak bele, ugyanaz az előjáték, a pózok, a helyszín, ugyanolyanok a nyögdécseléseid, a mozdulataid, az, ahogyan elmész. Minden.

Ha minden este ugyanazt főznél neki vacsira a héten, szerinted az pénteken ugyanúgy fog ízleni neki, mint hétfőn? Nem valószínű.

Próbáld meg esetleg feldobni egy kicsit az együttléteket, izgalmasabbá, változatosabbá tenni a számára. Hátha.

2012. ápr. 6. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!