Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor nagyon para lenne vajon az életemben?
Egyszerű a kérdés. Vagyok én aki 27 éves, van a párom aki 41 éves. Mi egy boldog pár vagyunk. Én egy közvetlen lány vagyok, aki nyitott az életre. A párom is nyitott, viszont társaságban nem beszélgetős. Én beszélgetős vagyok, képes vagyok új emberekkel is azonnal úgy beszélgetni, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Egymás intenzitását a párommal mi nagyon szeretjük, ő kicsit lenyugtat, én meg felpörgetem. Normális a kapcsolatunk, rendben vagyunk.
A páromnak van egy ismerőse, akit én megismertem egy házibuliban (de utána meg kiderült, hogy az illető férfi anyámnak is egy jó barátja, azaz ebből akkor tudjátok, hogy a pasi apámmal egyidős.) Viszont ő egy pörgős ember, aki kicsit a szakmába vág nekem, meg olyan barátkozósnak tűnik. Én nem akarok tőle semmit, nem is vonz úgy mint pasi, viszont egy jó barátnak nagyon elfogadnám. Ő meg sokszor keres engem és hát bókol azért eleget is most újonnan, hogy összebarátkoztunk. A páromnak meséltem ezt, mert egyszer el akarok menni egy ilyen szakmai összejövetelre ezzel az emberrel mert érdekel amit csinál. A párom elengedett hogy mennyek nyugodtan.
A pasi tudja hogy van párom, mert a közösségi oldalon is ki van nekem írva, mert hát szeretem és a párom fotóival vagyok tele...tehát hü..e aki nem látja...
viszont nem tudom, hogy hogyan hárítsam át barátságba. Nem akarom hogy nyomuljon.
Ti hogyan kezelnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!