Életemben először vagyok szerelmes. Tényleg vak lennék?
Figyelt kérdés
Barátságból lett szerelem, tehát a személyiségét néztem csak, de mindig azt kapom az összes lány ismerősömtől, hogy "mit látsz benne vonzónak?" Mármint szinte folyamatosan megkapom. Először tényleg nem tetszett, de most már nem is értem, hogy hogy nem vettem észre, hogy milyen jóképű.2012. febr. 5. 17:44
1/11 anonim válasza:
azért szép mert szeretem, vagy azért szeretem mert szép :D
2/11 anonim válasza:
Azért szép, mert szereted. És nincs is ezzel Dennis baj :) Sőt, inkább örülj, hogy te átêrezheted ezt! :D
3/11 anonim válasza:
Dennis=Dennis, már megint hülyül a telefinom :)
4/11 anonim válasza:
Ne törődj senkivel. Az igaz, mély érzelmeket sokan irigyelik, azért tömik az ember fejét minden baromsággal, hogy neki se legyen olyan jó...
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem, sajnos nem Fruzsi vagyok, hanem Eszter.(Utálom ezt a nevet, a Fruzsival jobban járnék..)
2012. febr. 5. 18:13
8/11 anonim válasza:
Jaaa bocs, Cristya Punkra hittem azt, h a "kérdező kommentje" :
9/11 anonim válasza:
: D :) Én is Eszter vagyok! : ) Szerintem nem számít más véleménye, nem az a fontos más mit gondol, hanem te mit érzel : ) Annyi féle ízlés van a világon, azért mert te mást szeretsz, senkinek nincs joga lenézni, megvetni, megszólni : )
10/11 anonim válasza:
Ezzel én is voltam így.Sajnos már régen.Irigyellek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!