Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelnél egy anya pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnél egy anya pici fia pasit?

Figyelt kérdés

pl: anyuka a kocsiját kitakarítja, elkészítí neki a kajár ha megy melóba stb...

22 éves énis annyi vagyok de ő nem tud elszakadni a szülői háztól

2012. máj. 20. 20:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen ám csak én ezt megpróbáltam hhogy költözzünk külön és azt válaszolta hogy ő ide nem jön én oda az anyja miatt nem megyek és igy vagyunk külön, és én a párommal vitázok az anyja miatt mert énn akarom a sajátom az anyja oltsa a sajátjával és igy megy tovább.... Jeleztem apáromnak hogy nem érzem az ő részéről a családtagok szeretetét ... és azt válaszolta hogy szeretnek csak nem mutatják ki ez érdekes.....
2012. máj. 20. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, evvel semmi gond nincs még. Ugyanis amikor az ember tini, akkor gyorsabban fejlődi kaz agya és eltávolodik kicsit a szüleitől (leválás), aztán meg 21-24 év között meg vissza. Kell ez. Aztán lesz még olyan életszakasz ,amikor az embernek lazul a kapcsoalt a szüleivel, majd erősödik.

Viszont ha kósosan sokáig tart egíyhuzamban, az baj. Mondjuk ha még 30 évesen is olyan. Nem tudom megéri-e megvárni ezt.

De lehet csak te érzed azt (hibásan) hogy nem kedvelnek? Az a baj, hogy elég összetett a dolog.

2012. máj. 22. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!