Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna szeműek csak átlagosak? Ha nem akk mutatnátok olyan helyes srácot/férfit aki jól nézki barna szemmel?
Én nem látok a barna szemeimben semmi különlegeset, de sokan mondták már, hogy szépek a szemeim. És nem, nem csak anyukám meg nagymamám. :D
22F
én is láttam már olyan kék szemet, ami totál semmilyen volt... ő meg olyan nagyra volt vele, h kék a szeme... pedig olyan van a legtöbb embernek. meg barna.
kérdező: én pasiknál kifejezetten a barna szemet preferálom. a kéket nem igazán szeretem egy pasin, zöld szeművel még nem nagyon találkoztam, de a barna olyan megnyugtató. szóval a legtöbb jópasi, akit láttam, barna szemű volt. :)
Jaj Istenem már...
És akkor mi van, ha átlagos vagy?
Az egész világ majdnem átlagos, még a menő ruhákban pompázó kis divat-tucat emberek is átlagosak (pk aztán pláne)
nekem mindegy, hogy milyen színű a szeme egy fiúnak, de eddig barna szemű fiúk tetszettek.
és itt egy példa, szerintem gyönyörű szeme van vv cristofelnek, kár hogy maga a pasi egy gyökér:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!