Miért van az hogy a mai lányok 15,14 vagy akár már 13 évesen el akarják/vesztik a szüzességüket bepiálva egy aluliskolázott disco-s "menő sráccal"?
Azt hiszik hogy a szüzesség egy betegség és ez a gyógyszer rá?! anyuci apuci azt hiszi hogy a kislánya a legjobb barátnőjénél pizsipartyizik, közben egy kocsma mögött az avarban döngeti egy kivénhett macsó... Miért jó annak a szerencsétlen lánynak, hogy mire 20 éves lesz már több f*szt fogott mint kilincset? A másik hogy a 20-on felüli férfiakat mi izgatja egy 15 évesben???
Szeretnék azoktól bocsánatot kérni akikre ez nem igaz és kivételek, akinek nem inge ne vegye magára!
De mostanában már ez a módi ahogy látom és szerintem egy kicsit elkeserítő...... :S
Na-na , én 24 vagyok és sose kezdenék egy 15 évessel, 19 rendben van.
Amúgy szerintem tudod miért ? Szerintem azért mert ma már az a " menö" ha 14 évesen elveszted a szüzességedet.
de kib*szott nagy probléma
talán az izgatja egy 15 évesben hogy 25nek néz ki ;) nem
hiszem ,hogy úgy mész oda egy csajhoz buliba hogy : szia hány éves vagy ? -_-
média na az meg a másik ...ez akkora kamu szerintem és attól hogy ebbe meg abba k*rnak jobbra balra az nem azt jelenti ,hogy neked is kell.. na meg akarja valaki úgy is csinálni fogja és se a te véleményed se a szülők véleménye nem fogja érdekelni.20 évesen több f*szt fogott mint kilincset .. az lehet ,de ha normális felfogása van valakinek akkor tapasztalt lesz vagy depressziós ennyi.. de lerágott csont ez a téma.Amúgy meg nem hiszem hogy azon kell kiakadni hogy 15 évesen valaki elveszti sokkal inkább a 11-12 éveseken mert olyan is van kérlek.. ;) L/13
néz ki a fenéket 25-nek, 90%-ban azért érdekli a 20-on felülieket mert a saját korosztálya már kikosarazta viszont az ilyen kis csitriket még el tudják varázsolni, meghempergeti egyszer kétszer aztán viszlát, utánna meg sírtok hogy nincs normális pasi a világon holott szét sem néztetek a környezetetekben hanem mindjárt beleugrotok a mélyvízbe mert azt hiszitek hogy már nagylányok vagytok, a körülöttetek lévő fiúkat meg nem fogjátok érdekelni mert csak annyit fognak gondolni rólatok hogy úgyis az idősebb, pénzesebb csávókra buktok és őket sz@rba sem nézitek. Majd pár év múlva meg siránkoztok hogy nem állnak szóba veletek a normális fazonok csak a linkek, holott miért várjátok el tőlük mikor már egyszer beintettetek nekik?????????????????
az meg hogy már van 11-12 éves is akinek a szexen jár az esze azzal tisztában vagyok, elég sűrűn olvasom ezt az oldalt és ez az én személyes felháborodásom! ezt látni az utcán, a tv-ben, neten. Van már olyan szórakozó hely ahová be sem teszem a lábam mert 18 felett már szinte kinézik az embert, őrület. Amúgy 20/F voltam.
és még mindig fenntartom hogy "Tisztelet a kivételnek, mert van!"
Én pl szórakozóhelyen egyszer megismerkedtem egy nagyon szép lánnyal. Tök aranyos volt, és egy kis beszélgetés után levágtam hogy a szépségéhez még inteligencia is párosul. Számot cseréltünk majd jövőhéten újra találkoztunk, és újra, és megint. Körülbelül a 4. randin megkérdeztem mikor van a szülinapja, és csak akkor kapcsolok hogy nem is tudom mennyi idős. Persze jött a poénos kitérő válasz hogy egy nőtől nem illik ilyet kérdezni, majd hazamentem és egy közösségi portálon nagy nehezen megtaláltam őt. 15 éves volt. 15!!! JÉZUS... gondoltam magamban. 2 nappal később találkoztunk, de már nem tudtam úgy nézni rá mint az előbbiekben. Kérdeztem hogy miért nem mondta meg. Erre sírni kezdett és mondta hogy ne hagyjam el azért mert még fiatal, meg hogy tudta hogy akkor nem foglalkoznék vele. Persze mondtam hogy sajnos nem lehet köztünk semmi, de egyre jobban kezdett hiányozni. Tényleg egy picit megszerettem mert annyira tökéletes volt. Ő persze sms-ekkel bombázott, és nagyon ki volt bukva. Néhány héttel később találkoztunk tök véletlenül, és könnybe lábadt szemekkel odajött és megpuszilt. Annyira meg voltam hatódva, hogy szóhoz sem jutottam. Simán kinézett 20 évesnek, és olyan szép volt mint egy álom... Még utoljára irt egy sms-t hogy nem fog elfelejteni és hogy majd pár év mulva ujra találkozunk. Persze én megmosolyogtam hiszen egy tizenéves lánynak addig minimum 20 csalódása lesz és már azt sem fogja tudni ki vagyok...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!