Miért van az hogy a mai lányok 15,14 vagy akár már 13 évesen el akarják/vesztik a szüzességüket bepiálva egy aluliskolázott disco-s "menő sráccal"?
Azt hiszik hogy a szüzesség egy betegség és ez a gyógyszer rá?! anyuci apuci azt hiszi hogy a kislánya a legjobb barátnőjénél pizsipartyizik, közben egy kocsma mögött az avarban döngeti egy kivénhett macsó... Miért jó annak a szerencsétlen lánynak, hogy mire 20 éves lesz már több f*szt fogott mint kilincset? A másik hogy a 20-on felüli férfiakat mi izgatja egy 15 évesben???
Szeretnék azoktól bocsánatot kérni akikre ez nem igaz és kivételek, akinek nem inge ne vegye magára!
De mostanában már ez a módi ahogy látom és szerintem egy kicsit elkeserítő...... :S
Szia!
Azért van így, mert a legtöbb srácot sajnos az ilyen lányok érdeklik. Tudom, h nem mindenki ilyen, ezért én is azt írom, h ,,Tisztelet a kivételnek!'' :)
Divat:
- ha 14 évesen már túl vagy az első szexuális kapcsolaton - a plázában költöd Anyuci meg Apuci pénzét a legújabb márkás cuccokra, hogy a következő buliban már abban mehess ,,bevetésre''
- leinni magad minden hétvégén, h elmondhasd magadról milyen menő csaj vagy, meg én vagyok a f_sza gyerek
- stb.
Ma sajnos divat, h minél hamarabb legyen párod,ami szerintem baromság, mert egy 13 éves kislány mit tud nyújtani egy felnőtt férfinak vagy akárkinek.
Mindkét nem részéről darab-darabnak nézik az ágyba vitt személyeket, szóval ami tényleg elszomorító, h nem a minőségre, hanem a mennyiségre utaznak sokan. Az ilyen emberek megérdemlik egymást.
Baj még az is, ami már vki leírt,h 14-15 éves korosztálynak igen imponál, ha azt mondják nekik: milyen szép,csinos stb.
Másrészről meg az a csaj is hülye, aki kikezd egy olyan pasassal aki kis túlzással az apja is lehetne és ez vonatkozik visszafelé is!
De vannak normális lányok és fiúk is.
Olyanok, akik hosszútávra szeretnének terveznie ha találkoznának egy olyan emberrel, akiről érzik, hogy nem csak arra kellene neki és nem használna ki.
/gáz, nem gáz én az utolsó kategóriába tartozom, de ez van/
19 L
Én meg nem vállalnék be egy "tapasztalt" csávót.
Lánykoromban is taszítottak az ilyenek. Ők is kerültek, mert gondolom sütött rólam, hogy nem vagyok könnyelmű fajta.
Nem hiszem el, hogy aki ilyen jól "kiélte" magát, abból valaha normális családapa lesz. Eljátszva a bizalom. Kutyából nem lesz szalonna. Meg az a sok összevissza szex emléke, amit nem mos le a zuhany. Fúj.
Nem tudom, miért van, leginkább jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak. Na de ne feledkezzünk meg a srácokról sem! Pénteken elmentem bulizni a barátnőmmel. Egy srác felkért táncolni, de fél perc nem telt el, már le akart kapni. Mikor jeleztem, hogy nem kéne, konkrétan MEGLEPŐDÖTT. Gondolom, a többi kiscsajjal nem volt ilyen jellegű problémája (16-nak nézek ki és nem kötöttem az orrára, hogy valójában már 21).
De amúgy is szánalmas, hogy ma már minden szórakozóhely lényegében húspiac, ahol a kislányok kipakolják, amijük van - vagy épp nincs -, nem azért, de régen tényleg csak a kuplerájokban csináltak ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!